Перші два дні неприємностей припадуть на початок грудня / фото ua.depositphotos.com

Грудень 2022 року, вважають астрологи, принесе одразу 4 найнебезпечніші дні. У ці дати ви можете посваритися з близькими, втратити гроші і роботу, а також загрузнути в інших проблемах.

Перші два дні неприємностей припадуть на початок грудня, після чого буде невелике "затишшя". І до кінця місяця вам знову варто проявити пильність і готуватися до можливих проблем.

6 грудня

У цей день Меркурій перейде в знак Козерога. Люди будуть втомленими, їх продуктивність знизиться. Крім цього, 6 грудня варто остерігатися пліток. Навколо вас можуть витати чутки, не варто вірити словами оточуючим і не потрібно говорити про інших погано.

Відео дня

10 грудня

Астрологи повідомляють, що в цей день на знак Козерога перейде Венера. Таке "поєднання" вважається поганим. 10 грудня у вашому житті може початися низка невдач. Особливо постраждають ті, хто занадто любить гроші і славу. У суспільстві буде спостерігатися "загострення" жадібності, егоїзму і навіть підвищеної нервозності. 

21 грудня 

У день зимового сонцестояння варто готуватися до смутку і смутку. Однак астрологи попереджають, що 21 грудня ви також можете зіткнутися із зайвою емоційністю. Будьте готові до скандалів і суперечок. Бійтеся агресивних людей.

29 грудня

Цей день астрологи називають найнебезпечнішим в останньому місяці 2022 року. По-перше, 29 грудня починається ретроградний рух Меркурія. По-друге, він буде затьмарений тим, що буде перебувати в знаку Козерога. Не варто вірити новим знайомим, остерігайтеся сторонніх людей і намагайтеся нікому не розповідати про свої плани. 

Нагадаємо, раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які зустрінуть другу половинку в грудні.

Вас також можуть зацікавити новини: