Що чекає на Риб в жовтні 2022 / depositphotos.com

Зірки попереджають, що в жовтні ваші успіхи будуть очевидні, тому готуйтеся відбиватися від заздрісників. Піднімайте самооцінку і більше вірте в себе - покажіть свої кращі якості. Поради приймайте тільки від близьких - сторонні люди можуть нашкодити.

Раніше ми говорили про те, що приготував гороскоп для Водолія в жовтні 2022.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

Головна порада місяця - не відкладати роботу "на потім". Навіть якщо вам складно братися за якісь проекти, змушуйте себе, інакше не досягнете успіху. З 11 жовтня відкриються можливості для професійного зростання, але розслаблятися не можна - з'являться люди, які захочуть піднятися по кар'єрних сходах за ваш рахунок.

Відео дня

У другій половині місяця багато Риб поринуть у світ подорожей і відряджень. Не відмовляйтеся - такі поїздки наблизять фінансове благополуччя, допоможуть поліпшити репутацію на роботі і познайомитися з впливовими людьми.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Вільні Риби будуть сповнені енергії, але виявляться занадто невпевненими в собі, щоб знайомитися з ким-небудь. З 1 по 10 жовтня ваша привабливість буде підвищеною, так що, зірки рекомендують все-таки перебороти свої страхи.

Риби, у яких вже є відносини, можуть познайомитися з батьками партнера, почати жити разом або подати заяву в РАГС - жовтень сприятливий для серйозних рішень. Астрологи радять бути обережними в спілкуванні з близькими - велика ймовірність великих сварок і конфліктів.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

Загальний стан імунітету буде задовільним - навантаження вам не заборонені, але якщо відчуєте втому, то краще відразу відпочивати. Ігнорування природних потреб організму призведе до емоційного вигорання. Почніть висипатися, займатися спортом і правильно харчуватися - вже через два тижні відчуєте сприятливі зміни.

Вас також можуть зацікавити новини: