Гороскоп для Водолія в жовтні 2022 / depositphotos.com

Астрологи вважають, що Водолії повинні вірити в свої сили - не опускайте руки і пам'ятайте, що все залежить від вас. Мотивації для рішучих дій буде більш ніж достатньо, особливо, для того, щоб розібратися з поточними проблемами.

Раніше ми говорили про те, що приготував гороскоп для Козерога в жовтні 2022.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

На початку місяця Водоліям може здатися, що потрібно терміново міняти роботу - це помилкове бажання. Перша декада жовтня буде не дуже сприятливою, але незабаром становище зміниться. Вас підвищать або дадуть премію, що знищить бажання звільнятися.

Відео дня

Загальний фінансовий стан місяця буде далеким від позитивного - доведеться багато економити і відмовлятися від звичних речей. Не впадайте у відчай - скоро все налагодиться, якщо будете діяти, до того ж, саме в жовтні можливий додатковий заробіток.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Вільні Водолії повинні більше знайомитися і не скупитися на компліменти - похвала іншої людини зробить її ближче до вас. Уникайте легковажних зв'язків - нічого серйозного з них не вийде. Багато представників знака побажають і зовсім розірвати будь-які відносини - виявиться, що поодинці вам живеться набагато краще.

Представники знака, у яких є сім'я, зіткнуться з неприємностями і зайвої уразливістю партнера. Проявляйте силу і мудрість, інакше сварка затягнеться надовго. Пам'ятайте про те, що поруч з вами жива людина, яка іноді може піддаватися емоціям - будьте вище за будь-яку конфліктну ситуацію.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

Перші два тижні місяця стан ваше буде досить депресивним. Вийти з цього допоможе зміна життєвого ритму - почніть висипатися, правильно харчуватися і позбудьтеся від шкідливих звичок. Порадьтеся з психологом - можливо, вам потрібні якісь препарати.

В цілому, поставтеся до свого здоров'я дбайливо, стежте за самопочуттям і попереджайте захворювання - це завжди краще, ніж потім їх лікувати. Особливо вразливим буде опорно-руховий апарат, так що, звертайте на це свою увагу.

Вас також можуть зацікавити новини: