Павло Глоба склав гороскоп 2022 для знаків Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп на 2022 рік і розповів, які знаки зодіаку стануть справжніми щасливчиками.

Декому везіння в рік Тигра посміхнеться у фінансовому плані, комусь - в особистому житті, пише Rsute.

Овен: гороскоп на 2022 рік

Девіз Овнів у 2022 році - сміливість і рішучість. Цьому знаку Зодіаку не варто боятися змін у житті, вони тільки на краще. Овнам вдасться стати фінансово незалежними.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 24 грудня: на Левів чекають нові знайомства, а на Дів - сімейні зварювання

Діва - серед знаків-щасливчиків 2022 року

Діва також стане улюбленцем Водяного Тигра, який приведе її до запаморочливого успіху. Глоба прогнозує, що у 2022 році самотні Діви зустрінуть своє кохання. А сімейним представникам цього знака Зодіаку астролог прогнозує поповнення.

Скорпіонам у 2022 році обіцяють успіх

На Скорпіона чекає кар'єрне зростання, йому вдасться стати фінансово незалежним і виконати свої заповітні мрії. Якщо цей знак Зодіаку не буде лінуватися, їхня праця і зусилля будуть оплачені навіть не подвійно, а втричі.

Терезам фортуна піднесе приємні сюрпризи

На Терезів чекає фінансова незалежність і виконання найзаповітніших бажань, але варто бути наполегливішими та впевненішими в собі. Фортуна буде часто подавати приємні сюрпризи.

Водоліям Глоба обіцяє фінансовий успіх

На Водоліїв чекає фінансовий успіх у 2022 році. Цьому знаку Зодіаку будуть надходити вигідні пропозиції щодо роботи та бізнесу.

Раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку наступному року зіткнуться з проблемами, кого з них чекають неприємні зустрічі й вигорання.

Вас також можуть зацікавити новини: