false

Астропсихолог Ірина Звягіна передрекла долю окупованого Росією Криму, спрогнозувавши його повернення до складу України.

Про це вона пише у себе в Facebook.

На підтвердження своїх слів експерт запропонувала подивитися карту голосування рішення про окупацію Криму Держдумою РФ в 2014 році.

Відео дня

"Карта виключно цікава. Це Молодик на Хіроні в Рибах. Квадрат Юпітер з Ураном - аспект "нахабної" експансії (хочу і можу) і аспекти розриву і розлучення, розірвання домовленості й зміни статусу взаємодії двох сторін. Аспект Юпітера з Ураном Плутон доповнює до Тау-квадрата, що вказує на остаточний вирок і смерть відносин. Точка молодика в аспектах до Юпітера і Плутона теж показник свого роду оновлення. Начебто все круто і своєчасно. Але (!) Марс в цей день стаціонарний перед розворотом в ретро. Причому, стаціонарна планета ставить на собі найсильніший акцент, а тут ще Марс, сігніфікатор військових дій. Не можна виграти війну, почавши її на стаціонарно-ретроградному Марсі, та ще вигнаному в Терезах і в квадраті з Венерою, управителькою Зеніту. Поставлена мета не буде досягнута", - зазначає астролог.

Звягіна попереджає: прямих шляхів і досягнутих цілей по Криму точно не буде.

"Або станеться те, на що вказує Хірон, господар Молодика. Архетипу Хірона приписують якість бумеранга. Чи не тому так часто звучить слово"повернути"? Хірон в точному аспекті з Плутоном - трансформація, причому несподівана для сторони, що виявляє агресію, перевертає ситуацію з ніг на голову. Молодик з Хіроном в 7-му домі карти. Яким ворогом виявиться для Росії Україна? У карті великий підступ, прихований потенціал і подвійне дно", - пояснює вона.

"Кому цікаво, можуть оцінити позиції білого та чорного Місяців у карті. Тут теж все очікувано. І можна не дивуватися з'являються заявам про повернення Криму, коли ситуація на фронті поки не вказує на відчутні поліпшення. Так чи інакше це питання часу", - переконана експерт.

Як повідомляв УНІАН, астролог Анна Карпєєва прогнозує нову поворотну точку у війні в Україні, вона очікується наприкінці липня - на початку серпня. За її словами, це буде кризовий момент.