Карти таро / Фото - depositphotos.com

Експерт назвала головні події, яких варто очікувати знакам Зодіаку. 

Овен

Овнам в липні сумувати не доведеться. Астрологи прогнозують їм чимало яскравих зустрічей і розваг. Однак не варто забувати про роботу і важливі справи, щоб не "випадати" з ритму і не зіпсувати репутацію перед начальством. 

Телець

Тельців чекають професійні успіхи. Однак зірки кажуть: будьте готові до змін у житті. Причому відбуватися вони будуть швидко.

Відео дня

Близнюки

Ці знаки Зодіаку в майбутньому місяці досягнуть успіху у вивченні чогось нового і зможуть легко знаходити контакти просто з усіма. Також вони захочуть в чомусь проявити себе і блиснути перед оточуючими. 

Рак

У липні 2022 року Раки зможуть продемонструвати близьким свої творчі можливості. Також представників даного знака Зодіаку чекає прийняття доленосного рішення. Найбільш вдалі дні для цього - 10, 11, 15, 20 і 27 число.

Лев

Леви, для вас липень буде плідним і насиченим на події. Перша сфера, в якій відбудуться зміни - любовна.

Не варто противитися тому, що відбувається. Довіртеся долі і зіркам. 

Діва

Таролог стверджує, що для Дів перша половина місяця буде вкрай складною. Може створитися враження, що кожен день-понеділок. Проблеми на роботі і конфлікти з сім'єю закінчаться близько 10-12 числа. 

Терези

Терези, якщо ви давно хотіли кудись поїхати, то сміливіше пакуйте валізи. Весь місяць буде сприятливим для вас і ваших планів. Беріть з собою другу половинку.

Скорпіон

Скорпіонам вже в першій третині місяця вийде купити те, про що вони давно мріяли. Та ще й напевно з хорошою знижкою. Фінансовий успіх полягає ще і в тому, що вийде значно примножити накопичення.

Стрілець

Стрільці, готуйтеся до змін! На особистому фронті настає світла смуга. Деяких представників даного знака чекають цікаві поїздки, інших - нові корисні контакти. 

Козеріг

Уродженців даного знака чекають труднощі в справах, безліч проблем, які краще вирішувати в міру їх надходження.

У липні краще не починати ніяких проектів і намагатися не проводити важливі угоди.

Водолій

На них чекає творчий прорив, перезавантаження, відпочинок. Якщо Водолії в липні йдуть у відпустку, то вони точно проведуть його з користю для себе і зможуть переосмислити своє життя, що мотивує їх на нові плани, звершення і досягнення. Є шанс зустріти другу половинку, з якою все буде по-справжньому.

Риби

Риб чекає повна зміна обставин. Це може бути переїзд або затяжне відрядження. У липні буде маса напружених і небезпечних днів. Найбільш складні - 3, 7, 16, 18 і 25 число.

Нагадаємо, астрологи розповіли, коли жінки виходять заміж, судячи зі знаку Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: