Молодик у жовтні 2021 року / фото ua.depositphotos.com

Астрологи вважають, що кожен місяць енергетичний фон людини оновлюється під впливом небесного світила. У жовтні новий місяць буде перебувати в знаку Терези і принесе нові зміни в життя кожного з нас.

Раніше ми розповідали, чому молодик у вересні 2021 був особливим і необхідно було використовувати цей час правильно.

Коли молодик у вересні 2021 - дата, особливості явища

Цього року, у другому місяці осені, на небі знову зійде новий місяць. Відбудеться це 6 жовтня о 14:06 за Києвом. З цього моменту почнеться перший місячний день.

Відео дня

Небесне світило опиниться під впливом сузір'я Терези і "запрограмує" ваше життя на місяць вперед. Завдання кожної людини, хто хоче бути щасливим, - врахувати нюанси періоду і почати рухатися вперед.

Що можна робити в молодик

Період сприятливий для нових знайомств / depositphotos.com

Читайте такожСприятливі дні жовтня 2021: перелік вдалих і невдалих датВважається, що молодик в жовтні 2021 - найбільш сприятливий період для планування. У попередньому місяці астрологи радили приступати до активних дій, в цьому - продовжувати, але обережно.

Місяць виявиться сприятливим для будь-яких звершень, в тому числі, в особистому житті. Знайомтеся з новими людьми, налагоджуйте давні зв'язки, укладайте угоди і не бійтеся ризикувати. Єдина порада від зірок на жовтень - перед тим, як приймати рішення, зважуйте всі "за" і "проти".

Що не можна робити в молодик

Категорично заборонено сваритися в молодика / ua.depositphotos.com

Незважаючи на те, що новий місяць заохочує всіх ініціативних, для деяких дій цей період не підходить. Наприклад, вам не варто:

  • відправлятися в подорож, якщо вона спонтанна;
  • вирішувати якісь дуже важливі справи, які вплинуть на майбутнє;
  • сваритися і з'ясовувати стосунки;
  • починати ремонт, купувати квартиру, міняти роботу і братися за будь-які масштабні проекти;
  • брати і давати гроші в борг.

Астрологи радять поберегти свою енергію, вона вам точно стане в нагоді пізніше. Молодик - не найкращий час, щоб відчайдушно хапатися за все підряд.

Молодик в жовтні 2021 - гороскоп для знаків Зодіаку

Рекомендації астрологів на період молодика / depositphotos.com

Овен

У представників вогняного знака є унікальний шанс проявити себе. Якщо ви задумали якісь суттєві справи, не покладайтеся на людей і не просіть допомоги - зробіть все самі. Це позитивно відіб'ється на майбутньому. Зірки кажуть, що в особистому житті теж будуть приємні зміни.

Телець

Емоційний стан Тельців в період молодика виявиться під великим питанням. З одного боку, вас будуть мучити смутні сумніви, з іншого - захочеться розставити всі крапки над і. Найкраще поки що тримати свої вчинки і слова під контролем - ситуація вирішиться сама собою.

Близнюки

Повітряний знак буде вельми щасливий, але, на відміну від Овнів, вам доведеться взаємодіяти з людьми і слухати їх. Причина, по якій ви можете зазнати краху і в роботі, і в особистому житті - зайва самовпевненість і зарозумілість. Не думайте, що ви поодинці можете згорнути гори - не в цей раз.

Рак

У вас настане період осінньої апатії, яка відіб'ється на всьому, що відбувається навколо. Раки не вважатимуть за потрібне щось вирішувати і будуть тягнути з цим. Якщо ні, то замість вас обов'язково це зроблять оточуючі, від яких ви залежите. Постарайтеся на реагувати бурхливо - домагайтеся свого тихо. У будь-якому випадку, навіть якщо піддаєтеся емоціям, включайте голову.

Лев

Астрологи не стверджують, що період молодика може стати доленосним для Левів. Найкраще, що ви можете зробити - не відволікатися на другорядні завдання і зовнішні подразники, а впевнено і спокійно йти до своєї мети. До речі, якщо давно планували зайнятися своїм здоров'ям - зараз саме час.

Діва

На жаль, для представників земного знака молодик удачі не принесе. У професійному середовищі можливі розчарування - ваші заслуги взагалі не помічають або сильно занижують важливість того, що ви робите. У сімейному житті теж все непросто - конфліктів і сварок не уникнути. Постарайтеся бути уважнішими до старших родичів і дітей.

Терези

Астрологи вважають, що Терезам в жовтні потрібно зупинитися і перестати витрачати свою енергію даремно. Справа в тому, що далеко не всі справи можна вирішити відразу - знайдіть баланс. З боку можливі прояви негативу - не реагуйте. Займіть творчу позицію і почекайте, поки ситуація не обернеться на вашу користь.

Скорпіон

Другий місяць осені сприятливий для нових починань, особливо, якщо раніше ви боялися це зробити. Чакра творчості буде відкрита, Скорпіони приймуть кілька важливих і оригінальних рішень. Зірки обіцяють знайомства з цікавими людьми, не відкидайте їх. Якщо зайняли гроші - постарайтеся швидше віддати.

Стрілець

Так само, як і Скорпіони, Стрільці в цьому місяці повинні приступити до справ, які довго відкладали. Просування в роботі матиме успіх, якщо ви прислухаєтеся до порад більш досвідчених колег або керівництва. Уміння знайти компроміс і поставити себе на місце іншої людини - гарантія того, що в особистому житті все буде добре.

Козоріг

Новий місяць дасть Козерогам можливості бути самостійними. Не залучайте до вирішення своїх проблем інших людей. Кохана людина буде вам вдячна, якщо ви навчитеся бути більш романтичними і фарбувати сіру повсякденність в яскраві кольори. Пам'ятайте, що не можна домогтися успіху, переслідуючи корисливі цілі або займаючи егоїстичну позицію.

Водолій

Зірки гарантують Водоліям різкі зміни в житті - потрібно тільки перестати боятися і зважитися на це. Будьте впевнені у своїй правоті і не слухайте нікого. Виняток можна зробити лише для тих людей, які для вас є авторитетами. В особистому житті Водоліїв чекає безліч приємних сюрпризів і руху вперед.

Риби

Представники водного знака зможуть проявити себе творчо. Подумайте, чи не занадто ви раціональні, можливо, пора задуматися про зміну життєвого вектора. Цілком ймовірно, що шлях до нових вершин підкажуть друзі або родичі. Самотні Риби зустрінуть цікаву людину і, якщо не будуть триматися холодно, можуть знайти особисте щастя.

Вас також може зацікавити: