Проблема Раків вирішиться / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 16 вересня 2023 року для кожного знака Зодіаку. Скорпіони ризикують загрузнути у скандалах, а Козероги можуть зрозуміти, що мають проблеми зі здоров'ям. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Сьогодні потрібно уникати недомовленості і прямо говорити про те, що вам потрібно. Люди не можуть читати ваші думки, та й натяки розуміють далеко не усі. У другій половині дня чекайте на новини - якась інформація стане для вас величезною несподіванкою.

Телець

У суботу великий ризик прийняти муху за слона, а слона - за муху. Зосередившись на дрібницях, ви можете упустити щось дуже важливе. Але, хто попереджений, той озброєний, і, якщо будете уважними, уникнете помилок.

Відео дня

Близнюки

Якщо ви зіткнулися з невдоволенням на вашу адресу, не поспішайте сердитися - претензії можуть бути зовсім небезпідставними. Подумайте, чи все ви правильно робили останнім часом і чи не образили цю людину.

Рак

Сьогодні ви дізнаєтеся на власному досвіді, як чудово скинути з плечей важкий тягар. Можливо, у вас з'явиться шанс звільнитися від якогось обтяжливого обов'язку, ви помиритеся з людиною, сварку з якою тяжко переживали, або дізнаєтеся, що ситуація, через яку ви витратили багато нервових клітин, нарешті вирішилася.

Лев

Сьогодні хтось засумнівається у ваших здібностях, знаннях, професійній кваліфікації. Не варто нічого нікому доводити - нехай "Хома невіруючий" залишається при своїй думці, ви знаєте, що здатні на багато що. І навколо достатньо людей, які оцінюють вас гідно, будьте вдячні їм за це!

Діва

Прекрасний момент для того, щоб задуматися про майбутнє, помріяти, побудувати плани. Сьогодні вас можуть відвідати дуже перспективні ідеї, і ви здивуєтеся, як не додумалися до цього раніше. Знайдіть час для мозкового штурму, не пошкодуєте!

Терези

Ваша інтуїція сьогодні загострена, і найкраще у вас виходить "сканувати" людей. Якщо здалося, що співрозмовник нещирий, має приховані мотиви або намагається вас обдурити - знайте, це, швидше за все, так і є.

Скорпіон

Цього дня сварка через дрібниці може перерости в серйозний, затяжний конфлікт. Не додавайте негативу у своє життя, і уникайте суперечок із будь-ким. А якщо співрозмовник не розуміє натяків і прагне продовжити розмову, прямо скажіть, що сьогодні обговорювати це ви не налаштовані.

Стрілець

Тиждень видався важким, і вам просто необхідний перепочинок. Але лінощі можуть стати причиною нудьги, вас здолають сумні думки, ви почнете згадувати промахи, образи, журитися через зруйновані колись надії. Вихід підказують зірки - найкращим варіантом на сьогодні стане активний відпочинок і спілкування. Тоді вам просто ніколи буде перебирати у голові усі свої неприємності, та й не захочеться цього робити.

Козерог

Зверніть увагу на самопочуття. Будь-яке, навіть незначне нездужання, яке виникне сьогодні, невипадкове. Організм "сигналить" вам про нещастя, і краще найближчим часом знайти можливість відвідати лікаря і пройти диспансеризацію.

Водолій

Сьогодні ви можете закласти міцний фундамент для майбутніх звершень і перемог. Збирайте інформацію, консультуйтеся, прояснюйте незрозумілі та спірні моменти, шукайте однодумців, потенційних ділових партнерів. І, звичайно, розставте пріоритети і розплануйте свої дії хоча б на перший час.

Риби

Планування, планування і ще раз планування! Тільки це допоможе вам усе встигнути і ні про що не забути. Будьте готові до того, що протягом дня завдань може додатися, і залиште в графіку кілька "віконець" для непередбачених справ.

Вас також можуть зацікавити новини: