Гороскоп на 29 березня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 29 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку по картах Таро. Дізнайтеся, що цей день обіцяє саме вам.

Овен 

Ви можете дізнатися неприємні новини, які повністю перекреслять вашу думку про якусь людину. На вас чекає велике розчарування, яке може довести вас до депресивного стану.

Відео дня

Телець

Тельцям варто звернути увагу на своє здоров'я. Астрологи не рекомендують зловживати жирною їжею і алкоголем. Можливі проблеми з шлунково-кишковим трактом.

Близнюки 

У вас давно назрівав конфлікт з близькою людиною. Завтра емоції будуть переважати над вами, що може закінчитися реальною сваркою. Однак ви можете виправити ситуацію, якщо не будете нагнітати.

Рак 

День взагалі не розташовує вас до роботи. Краще провести його в компанії рідних і близьких людей. Сходіть разом кудись, а вечір проведіть в домашній сімейній обстановці.

Лев 

Вам варто остерігатися власних емоційних сплесків, бо вони ні до чого доброго не приведуть. Будьте добрішими до людей, які вас люблять. 

Діва

Діви опиняться в центрі уваги. До їхнього життя буде прикуто багато уваги, люди будуть обговорювати вас. Однак вам не варто хвилюватися. Думайте про те, що ваше життя просто цікавіше.

Терези 

А ось у Терезів можуть бути сварки з коханою людиною. Є ризик, що все може зайти занадто далеко, аж до розставання. Добре подумайте перш ніж щось сказати.

Скорпіон 

Якщо комусь в цей день не пощастить, то Скорпіони будуть "на коні". Ви станете справжнім улюбленцем долі, бо Всесвіт буде допомагати вам у всіх справах і починаннях.

Стрілець 

На даний момент астрологи радять вам залишити всі справи і відпочити. Якщо ви зараз звалите на себе купу завдань, можете не впоратися з ними. Бережіть свої сили!

Козоріг 

Астрологи рекомендують одиноким Козерогам не втрачати часу і зареєструватися на сайті знайомств. У середу ви можете познайомитися з людиною, з якою у вас закрутиться бурхливий роман.

Водолій 

З одного боку в цей день ви можете потрапляти в незручні ситуації, а з іншого - у вас з'являться нові можливості. Виходить дуже суперечливий день, але в цілому не поганий.

Риби

Карти радять вам не переживати через дрібниці. Краще подумайте про щось приємне, займіться корисними справами, приділіть час собі. Тоді все налагодиться само собою.

Вас також можуть зацікавити новини: