Що чекає знаки Зодіаку в найближчому місяці / Фото - depositphotos.com

22 липня о 23:07 за київським часом Сонце входить в знак Лева. Цей період триватиме до 23 серпня до 06:16. Як це відіб'ється на різних знаках Зодіаку, розповіла астролог Марина Скаді. 

Овен, Лев, Стрілець

Найбільш сприятливим даний час буде для трьох цих знаків Зодіаку. Робота буде складатися легко і продуктивно, а також нахлине справжнє творче натхнення, бажання нових звершень, мрії, плани. 

Також варто очікувати вигідних пропозицій, якщо мова йде про бізнес. Доля буде дуже прихильна до всіх угод, підписаних в цей період. 

Відео дня

Близнюки, Терези, Водолій

Тим, хто прагне зайняти високе положення в роботі, це неодмінно вдасться. У цей період збільшується привабливість цих знаків у осіб протилежної статі, тому серпень може запам'ятатися бурхливими романами, побаченнями і новими знайомствами. Даний період - гарний час для початку серйозних проектів, які вимагають тривалої роботи.

Тельці, Скорпіони

Період з 22 липня по 23 серпня буде нехай і не простим, але дуже важливим. Астролог радить ретельно продумувати важливі рішення, які ви плануєте прийняти в найближчому часі. Якщо поспішити або поставитися до чогось з сильною імпульсивністю, можна потім зазнавати збитків. 

Раки, Діви, Козероги, Риби

Стрілець у Леві - найбільш ідеальний час для того, щоб змінити свої звички. Так, цей місяць буде легким для того, щоб кинути палити або нарешті почати займатися спортом. Все в ваших руках. Робіть, намагайтеся, а зірки вам в цьому дуже допоможуть. 

Нагадаємо, астрологи перерахували невірних чоловіків за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: