Сонячне затемнення 30 Квітня 2022 / depositphotos.com

Астрологи стверджують, що в кінці квітня відбудеться одна з найважливіших подій в році. Сонячне затемнення покладе початок нового місячного місяця і переверне з ніг на голову життя багатьох людей. Читайте на УНІАН - коли буде сонячне затемнення в 2022 році в Україні і що потрібно робити в цей день.

Сонячне затемнення 30 квітня 2022 - час, дата і особливості

Сонце опиниться в тіні і зануриться в морок 30 квітня о 23:27 за Києвом. Примітна ця подія тим, що вона починає коридор затемнень 2022, який триватиме два тижні. За словами експертів, саме в цей період можна запускати процес трансформації, змінювати своє життя і зміцнювати позиції.

Відео дня

Наступне сонячне затемнення 2022 відбудеться 25 жовтня, але воно також буде не повним, а частковим.

Що потрібно робити в затемнення сонця

Що можна і що не можна робити в сонячне затемнення / depositphotos.com

Астрологи вважають, що сонячні затемнення - несприятливий період, який важко позначається на багатьох людях. Проте, вплив сонця можна збалансувати, виконуючи тільки дозволені дії. У складний період допустимо:

  • відпочивати, гуляти на свіжому повітрі;
  • переїжджати;
  • міняти роботу;
  • навчатися чому-небудь;
  • планувати зміни в житті.

Найголовніше в період затемнення - зрозуміти, чого ви дійсно хочете. Важливо слухати інтуїцію і внутрішній голос, а не розум. Шукайте нові способи заробітку або знайомств, розвивайте творчу енергію, а результати своїх старань побачите вже в серпні.

Що не можна в сонячне затемнення

Категорично заборонено піддаватися слабкостям, реагувати на провокації, здійснювати імпульсивні вчинки. Не діяти теж не можна - ви можете використовувати енергію сонця для поліпшення якості свого життя.

Пам'ятайте про те, що в період сонячних і місячних затемнень люди стають особливо чутливими, сприйнятливими і дратівливими, тому намагайтеся уникати конфліктів і тримайте себе в руках.

Вас також можуть зацікавити новини: