Сумісність знака Зодіаку Водолій у коханні / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Зодіакальний знак Водолій - це людина, яка завжди перебуває в пошуку нових відчуттів і вражень. Для таких людей життєво важлива новизна, вони не можуть перебувати в рутині. Саме тому чоловік-Водолій і жінка такого знака Зодіаку зможуть бути щасливими тільки з деякими партнерами.

З ким буде щасливий Водолій - сумісність за знаком Зодіаку

Жінка-Водолій, як і чоловік повітряної стихії, хочуть отримати все й одразу - їм важливо, щоб партнер був легким на підйом, оптимістичним і готовим швидко пристосуватися до будь-якої реальності.

Доступні ці якості тільки обраним, тому Водолій сумісний не з усіма:

Відео дня
  • Овен і Водолій - сумісність висока, тому що обидва партнери зухвалі, активні та цілеспрямовані. Такий союз буде довгим і щасливим, якщо ніхто не претендуватиме на свободу одне одного.
  • Телець і Водолій - сумісність середня, адже для Тельця дуже важко зрозуміти непередбачуваність і творчу думку Водолія. Якщо партнери захочуть шукати компроміси і спілкуватися, то пара може існувати благополучно.
  • Близнюки і Водолій - сумісність висока, завдяки одній і тій же стихії Повітря, до якої належать обидва знаки Зодіаку. Не завжди партнери ладнатимуть, але воно того варте - точно буде, що згадати.
  • Водолій і Рак - сумісність низька, тому що Рак занадто послідовний і раціональний для волелюбного Водолія. Для партнера водної стихії такі стосунки будуть наповнені невизначеністю, а для "повітряної" людини - зайвими зобов'язаннями.
  • Лев і Водолій - сумісність середня, партнери зможуть отримати любов і ніжність, але разом їм бути нема чого. Леву потрібна драма та емоції, а для Водолія важливий інтелектуальний аспект - у цьому партнери не сходяться.
  • Діва і Водолій - сумісність низька, незважаючи на інтелектуальну схожість партнерів. Партнер стихії повітря занадто прогресивний для практичної і консервативної Діви, тому рано чи пізно на цьому ґрунті люди почнуть сваритися.
  • Водолій і Терези - сумісність висока, якщо не хочете нічого серйозного. Пристрасть, відсутність зобов'язань і "правил" - усе це тішитиме обох партнерів. Єдине, що може зруйнувати союз - будь-які погані звички й пристрасті Терезів або Водолія.
  • Скорпіон і Водолій - сумісність низька через надмірну легковажність Водолія та його бажання свободи. Скорпіон буде постійно перевіряти партнера і не зможе йому довіряти - тут про кохання не йдеться.
  • Стрілець і Водолій - сумісність висока. Той випадок, коли закохані зможуть швидко домовитися, знайти компроміс і спільну мову, а також рука об руку рухатися в житті до заповітної мети.
  • Козеріг і Водолій - сумісність середня. Це той випадок, коли протилежності притягуються, але ненадовго - причиною розставання стане абсолютно різний підхід до одних і тих самих життєвих ситуацій.
  • Водолій і Водолій - сумісність низька, стосунки можливі тільки ненадовго і як бурхливий роман. У довгостроковій перспективі такий союз приречений на провал, здебільшого через нудьгу в інтимному плані й регулярне "перетягування ковдри на себе".
  • Водолій і Риби - сумісність низька, тому що регулярні драми з боку Риб стануть справжнім "вибухом мозку" для Водолія. Цей "човен кохання" розіб'ється об суворі скелі реальності - повітряний партнер не захоче регулярно вирішувати неіснуючі проблеми.

Астрологи кажуть, що знак Зодіаку Водолія ідеально сумісний з Овном, Близнюками, Терезами і Стрільцем. Від союзу з Рибами, Раком, Дівою, Водолієм і Скорпіоном краще відмовитися, щоб не втрачати даремно час.

Вас також можуть зацікавити новини: