Скорпіони почують освідчення в коханні / фото ua.depositphotos.com

У понеділок, 26 червня, Стрільці будуть сильно радіти, на них чекає справжнє диво. А Тельці почують неприємні новини. Що карти Таро судять іншим знакам Зодіаку - дізнайтеся в гороскопі нижче.

Овен

Овнам варто відпочити і розслабитися. Відмовтеся від ділових зустрічей і важливих поїздок. Вам краще провести час вдома.

Телець

На Тельців чекають погані новини. Не намагайтеся ігнорувати проблеми, від них не вийти сховатися. Відкиньте зайві емоції і починайте все виправляти.

Відео дня

Близнюки

26 червня Близнюки нарешті позбудуться страхів і зуміють зважитися на щось глобальне. Однак вам варто знайти однодумців, без допомоги вам буде важко. Довіряйтеся тільки найближчим і перевіреним друзям.

Рак

Раки зуміють без проблем впоратися з усіма своїми справами. Ви легко і без особливих зусиль переконаєте всіх у своїй правоті. Ловіть момент і робіть все, що планували.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам насичений день. Можливо, вам доведеться потрудитися і на ділі показати свої таланти. Розкрийтеся і не шкодуйте сил, ви засиділися на одному місці.

Діва

Дівам варто бути обережніше, ви можете втратити щось дуже цінне. Також вам не потрібно користуватися дорогою технікою. Ви можете зламати усе, що потрапляє у ваші руки.

Терези

Карти Таро радять Терезам уважно прислухатися до свого внутрішнього голосу. Не ігноруйте передчуття, воно вас про щось попереджає. Намагайтеся не упустити важливий сигнал.

Скорпіон

У понеділок Скорпіони почують визнання в любові. Якщо ви не готові відповідати взаємністю, постарайтеся відмовити, але не образити людину. Якщо ж все взаємно - пірнайте в океан любові!

Стрілець

26 червня Стрільці повірять в те, що чудеса існують. Ви будете радіти, купатися в увазі і зможете помиритися з тими, хто на вас ображався. Крім цього, Стрільці можуть отримати щедрий подарунок.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам дивні збіги. Вам доведеться повірити в те, що не все в цьому світі залежить від вас. Часом плани можуть валитися, і з цим нічого не можна зробити.

Водолій

Водоліям пощастить на роботі, ви можете отримати підвищення. Крім цього, вам можуть запропонувати відправитися у відрядження. Не відмовляйтеся від пригод.

Риби

У понеділок Рибам варто зайнятися тим, що вони давно відкладали. Будуйте нові плани і мрійте, але не забувайте про минулі обіцянки. У нове життя краще йти без старих боргів.

Вас також можуть зацікавити новини: