Левам доведеться допомагати близьким людям / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 21 березня, Стрільці ризикують зірватися на крик і виплеснути емоції, а потім сильно про це пошкодувати. А ось Терези витягнуть щасливий квиток і зможуть домогтися успіхів на роботі. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнів можуть обвести навколо пальця. Ви занадто довірливі, а тому вас легко обдурити. Не варто довіряти людям, яких ви погано знаєте.

Телець

Тельців закрутить ураган романтичних пригод. Ви будете на сьомому небі від щастя. Однак не забувайте про те, що крім кохання в житті є й інші цілі, приділіть час своїй роботі.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам складні завдання. Вам доведеться шукати відповідь на питання, яке спочатку здавалося вам неважливим, проте тепер ставить в глухий кут. Попросіть поради у близького друга.

Рак

Ракам доведеться багато працювати. На вас можуть звалити чимало важливих завдань. Прикладіть максимум зусиль, щедра винагорода не змусить на себе довго чекати.

Лев

21 березня Левам доведеться допомагати близьким людям. Вони не обійдуться без вашої допомоги, а тому не відмовляйте, якщо вас про щось попросять. Добрі вчинки наштовхнуть вас на нові ідеї.

Діва

У вівторок Дівам потрібно буде прийняти важливе рішення. Однак ви не можете цього зробити, поки не зрозумієте, чого хочете від цього життя. Можливо, настав час все переосмислити.

Терези

Терезам неймовірно пощастить. Ви отримаєте щасливий квиток, це буде шанс все виправити. Терези знають, що в минулому вони зробили чимало помилок, а тепер вони зможуть спокутувати провину і нарешті стати щасливими.

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам поїздку. Ви можете відправитися в подорож або ж провідати друзів, які живуть в іншому місті. Забудьте про важливі справи і віддавайтеся пригодам.

Стрілець

На Стрільців чекає день, який принесе їм засмучення і скандали. Ви будете злитися, сваритися і можете впасти в істерику від відчуття власного безсилля. Однак якщо Стрільці візьмуть себе в руки, то зрозуміють, що не все так погано.

Козоріг 

21 березня Козероги будуть багато радіти. На вас чекають приємні подарунки від долі. У цей день у вас все вийде, сміливо погоджуйтеся на всі авантюри.

Водолій

Водолії ризикують втратити щось дуже важливе. Це може бути чимось матеріальним, таким як гаманець або ключі від авто. Але також ви можете втратити друга або близьку людину.

Риби

Рибам варто відмовитися від спонтанних витрат. У цей день вам не варто купувати щось дороге, ви ризикуєте помилитися з вибором і сильно про це пошкодувати. Краще рушайте на прогулянку і освіжіть свої думки.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що тільки чотири знаки Зодіаку народжені для неземного щастя.

Вас також можуть зацікавити новини: