Овни можуть стати щасливими / Фото ua.depositphotos.com

Перед вихідними деяким знакам Зодіаку доведеться сильно попрацювати і знайти вихід з непростих ситуацій. Однак є й ті, кому дуже пощастить. Терези, наприклад, нарешті отримають те, чого так заслужили. Що чекає вас 9 грудня і який прогноз дають карти Таро на п'ятницю - читайте нижче.

Овен

Овни можуть стати щасливими. Ви можете зловити удачу за хвіст, а тому не бійтеся мріяти і будувати грандіозні плани. Карти Таро обіцяють Овнам незабутній день.

Телець

9 грудня Тельцям потрібно зосередитися на роботі. Відкиньте всі відмовки і не намагайтеся ухилятися від складних завдань. Займіться своєю кар'єрою і не лінуйтеся.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків чекає випробування на міцність. Вам доведеться проявити мужність та показати свою силу. Карти Таро радять Близнюкам готуватися до того, що на них чекають серйозні конфлікти.

Рак

У п'ятницю Ракам потрібно максимально зосередитися на своїх думках. Прислухайтеся до себе, обміркуйте плани і довіряйте тільки собі. Карти Таро обіцяють Ракам день прийняття важливих рішень.

Лев

9 грудня Левам варто проаналізувати свої вчинки і зрозуміти, чи все вони роблять правильно. Можливо, ви десь оступилися, пішли неправильним шляхом. Варто зробити крок назад і виправити помилки.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам проблеми через інтриги і плітки. Можливо, ви погано сказали про людину, яка сильно через це постраждала і хоче помститися. Дівам потрібно знайти в собі сили, визнати провину і вибачитися.

Терези

Терези отримають винагороду за свою працю. Вас нарешті помітить начальство, всі старання виявилися не марними. Однак карти Таро радять Терезам не сильно впиватися успіхом, адже це може викликати заздрість з боку оточуючих.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає день чудес. Доля готує для вас чимало сюрпризів. Постарайтеся провести цей день без негативних емоцій, погуляйте з друзями, провідайте родичів і допоможіть тим, хто цього потребує.

Стрілець

9 грудня Стрільців чекає сильний ляпас долі. Карти Таро обіцяють вам складний день, за всі погані вчинки, вчинені в минулому, доведеться відповідати. Стрільцям важливо отримати такий урок, тому що безпечність і злість завжди веде до проблем, але вони про це забули.

Козоріг

На Козерогів чекає важлива справа. Вам довірять неймовірно відповідальну місію, а тому прикладіть всі зусилля, щоб з нею впоратися. Карти Таро обіцяють Козерогам успіх, але їм не варто вірити лише в диво, важливо докласти максимум зусиль.

Водолій

Водолії нарешті зможуть насолодитися стабільністю. Після всіх труднощів ви заслужили трохи відпочинку. Потіште себе спонтанною покупкою, улюбленим десертом або походом в кіно.

Риби

У п'ятницю Рибам можна і потрібно мріяти. Крім цього, карти Таро обіцяють вам можливість поговорити з людиною, яка сильно віддалилася, але дуже для вас важлива. Постарайтеся не сперечатися і забути колишні образи.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що життя чотирьох знаків Зодіаку кардинально зміниться вже зараз.

Вас також можуть зацікавити новини: