Близнюки ризикують потонути в безодні власного смутку / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 серпня. На Стрільців чекає неймовірний успіх, вони розправляться з усіма проблемами. А Леви ризикують зробити фатальну помилку. Що чекає на інші знаки Зодіаку - розповість таро-гороскоп на четвер.

Овен

На Овнів чекає перевірка на міцність. Вам доведеться швидко приймати рішення і навчитися прислухатися до своєї інтуїції. Якщо ж ви не зумієте вирішити проблеми, вони можуть "розтягнутися" на декілька днів.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям приємний подарунок. Хтось вирішить проявити свої почуття, постарайтеся відреагувати серйозно. Можливо, людині будуть занадто важко даватися красиві слова, тому не смійтеся.

Відео дня

Близнюки

10 серпня Близнюки ризикують потонути у безодні власного смутку. Ви чомусь вирішили опустити руки і здаватися. Однак це неправильний вибір, постарайтеся знайти в собі сили для нового ривка.

Рак

Тарологи вважають, що з усіх знаків Зодіаку в четвер головними щасливчиками будуть лише Раки. Ви зловите удачу за хвіст, не відпускайте її. "Вичавлюйте" усі можливості і не бійтеся своїх амбіцій.

Лев

У цей день Леви ризикують зробити фатальну помилку. Не рубайте з плеча і обмірковуйте кожне своє слово. Якщо ж ви дозволите собі перейти межу, все закінчиться дуже погано.

Діва

Діви зуміють розв'язати складну задачу. Не обійдеться без допомоги якоїсь впливової людини. Не забудьте про подяку, визнайте, що на самоті ви б точно не впоралися.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам несподівані новини. Ви дізнаєтеся, що на вас чекають великі пригоди. Не відмовляйтеся від шансу розважитися і спробувати щось нове.

Скорпіон

Скорпіони можуть отримати щедру надбавку до зарплати. Однак знайдуться ті, кому це точно не сподобається. Постарайтеся не провокувати заздрісників, інакше вони спробують вам нашкодити.

Стрілець

10 серпня Стрільці будуть на гребені хвилі, у вас все вийде. На вас чекає неймовірний успіх, а тому сміливо беріться за будь-яку справу. Не слухайте тих, хто намагатиметься переконати вас у протилежному.

Козоріг

Козерогам варто зайнятися прибиранням і очистити простір навколо себе. Викидайте старі і непотрібні речі, не збирайте "мотлох". Так ви звільните місце для нової і позитивної енергії.

Водолій

Карти Таро радять Водоліям здихатися непосильної ноші. Якщо ви не можете вирішити якесь завдання, ви завжди можете делегувати його комусь іншому. Визнати слабкість і попросити про допомогу - не соромно.

Риби

Риби можуть отримати містичний знак. Доля спробує вам дати натяк на правильне рішення. Будьте уважні і не пропустіть цей знак.

Вас також можуть зацікавити новини: