Гороскоп на 7 липня по картах Таро / Фото - depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 7 липня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Що на вас чекає в цю п'ятницю - читайте далі.

Овен

Перша половина дня пройде відносно спокійно, проте в другій на вас чекають серйозні потрясіння. З чим саме вони будуть пов'язані - невідомо, проте тримайтеся міцніше, особливо на поворотах долі.

Відео дня

Телець

Тельцям варто більше уваги приділити своєму оточенню. Серед ваших друзів є людина, яка сильно на вас ображена. Постарайтеся з'ясувати хто це і чому вона віддалилася від вас.

Близнюки

Близнюки весь день будуть перебувати в меланхолійному настрої. Внутрішні протиріччя змусять вас сумувати. Однак постарайтеся розібратися в собі і змінити своє життя.

Рак

День наділить вас небувалими почуттями, які вам захочеться проявляти. Сміливо зізнавайтеся в коханні другим половинкам, говоріть приємні слова батькам і дітям. Натомість ви отримаєте ще більше любові і тепла.

Лев

Прийшов час для подолання страхів. Повірте, так ви станете тільки сильнішими. Якщо боїтеся публічних виступів, то зробіть це. Боїтеся стрибнути з парашютом? Стрибайте.

Діва

Ваше життя останнім часом зовсім не приносить вам задоволення. Воно стало якимось нудним і прісним. Вам варто зрозуміти, що саме відбувається не так і спробувати виправити ситуацію.

Терези

Доля поставить перед вами нові виклики, подолавши які ви доведете всім навколо, що ви лідер - людина, якій підвладне все. Нічого не бійтеся і будьте впевненими в собі і своїх силах.

Скорпіон

Всі думки Скорпіона в цей день будуть зайняті фінансовими питаннями. Ви хочете більше грошей - це нормально. Однак якщо ви будете сидіти на одному місці, у вас нічого не вийде. 

Стрілець

Стрільці можуть брати участь в розіграшах або лотереях. Вам дуже пощастить. Ви можете виграти велику суму грошей і витратити її на свої задоволення.

Козоріг

У Козерогів є одна не дуже хороша риса - вони самі придумують собі проблеми. Як тільки ви позбудетеся цієї шкідливої звички, у вас все налагодиться. Ваш настрій різко підніметься.

Водолій

У цей день восторжествує справедливість. Може бути покарана людина, яка заподіяла вам раніше біль, або ви будете розплачуватися за свої гріхи. П'ятниця буде нелегкою для вас.

Риби

Ви можете відчувати невизначеність. Астрологи радять вам не поспішати. Сядьте, подумайте гарненько про насущні справи і вирішіть, що вам робити. Не рубайте з плеча.

Вас також можуть зацікавити новини: