Раков чекає можливість знайти баланс / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 19 січня, Стрільці візьмуть кермо влади в свої руки. А ось Овнам доведеться готуватися до втрат, доля готує їм випробування. Що карти Таро пророкують іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

Овни зазнають шкоди. Вас можуть вдарити по хворому місцю. Готуйтеся до втрат, ви можете втратити не тільки грошей, але і друзів.

Телець

Карти Таро пророкують Тельцям істотне зростання. Ви можете отримати нові навички, подолати комплекси і розставити все у своєму житті по місцях.

Відео дня

Близнюки

19 січня Близнюкам варто провести день на самоті. Відмовтеся від галасливих компаній, приділіть час собі, не розчиняйтеся в оточуючих. Ви намагаєтеся втекти від себе, що погано відбивається на настрої.

Рак

На Раків чекає можливість знайти баланс. Ви зможете зрозуміти, що найважливіше у вашому житті. Не бійтеся відкинути зайве і досягти гармонії.

Лев

Карти Таро пророкують Левам амбітний день. Ви звикли досягати всього, чого хочете. Тепер же Леви знайдуть однодумців, з якими їм буде куди простіше йти до мети.

Діва

Діви можуть на якийсь час забути про роботу. Займіться справами по дому, почніть генеральне прибирання або ж переберіть свій гардероб. Це допоможе вам очистити простір і впорядкувати думки.

Терези

Непростий день чекає на Терезів. Доля приготувала їм смуток і печаль. 19 січня ви зрозумієте, що деякі людські якості не можна виправдовувати, адже вони все одно ведуть до руйнувань і болю.

Скорпіон

Скорпіонам варто зануритися в роздуми. Проаналізуйте останні вчинки, згадайте всі слова, які вам говорили люди. Можливо, ви знайдете підказку, яка допоможе вирішити складну задачу.

Стрілець

У четвер Стрільці опиняться на троні. Вони досягнуть перемог і злетять дуже високо. Однак не варто забувати, хто допоміг вам досягти всього цього. 

Козоріг

Карти Таро пророкують Козерогам емоційні гойдалки. Вас буде "кидати" з боку в бік. Постарайтеся не впадати у відчай і збережіть в собі віру в хороше.

Водолій

19 січня в життя Водоліїв увірветься фінансовий ураган. Ви зможете зірвати куш і поліпшити якість свого життя. 

Риби

Риби ризикують розчаруватися в людині, яку вони вважали своїм другом. Не варто приймати все це близько до серця. Добре, що ви відкрили очі до того, як брехун встромив у вашу спину ніж.

Раніше екстрасенс передбачала розв'язок війни вже зовсім скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: