Таро-гороскоп для Козерога на серпень: життєвий тонус на висоті

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН зробив прогноз для Козерога на серпень 2023 року. Місяць буде непростим, однак у цього знаку Зодіака будуть і перемоги.

Кохання. У Козерогів у першій декаді серпня можливі щасливі випадковості та вдалі знайомства. У самотніх дам можуть виникнути привабливі перспективи у стосунках з іноземцями. Це може бути як ділове партнерство, так і шлюбний контракт. Якщо одна зі сторін нечиста на руку, то в цей момент розкриються нюанси неетичної співпраці. Заміжнім леді для гармонії у стосунках необхідно додати більше романтики і приємних сюрпризів. Дивіться ширше на світ і дозвольте траплятися чудесам.

Сім'я. Зробіть те, про що ви давно разом мріяли. Помандруйте або займіться ремонтом квартири. Пам'ятайте, що чоловікові дуже важливо бути головним, щоб до його ідей прислухалися. Для дітлахів важливо бути серед однодумців в атмосфері свята і веселощів. Старійшини сімейного клану потребують визнання їхньої мудрості та авторитету, щирої зацікавленості всіх бути однією сім'єю і передавати традиції роду. А вам необхідно бути гнучкішими й м'якшими, вчитися приймати всіх такими, якими вони є, а не такими, якими вам хочеться, щоб вони були. Намагайтеся не вступати в конфронтацію з родичами, сусідами.

Відео дня

Здоров'я. У серпні 2023 життєвий тонус буде на висоті. Енергія додаватиметься від спілкування з доброзичливими людьми і від участі в улюблених проектах. Ризикована ситуація може спровокувати хворобу, і здоров'я почне давати збої. Можливо, доведеться витратитися на медичні послуги та консультації.

Робота і гроші. Ті, хто розраховує на успіх, мають забути про ворожнечу, суперництво, нечесну конкуренцію, не порушувати домовленостей, вчитися вирішувати конфліктні ситуації. Адже зараз розширення можливостей пов'язане з партнерством і співпрацею. Успіх залежить від особистої ініціативи в укладанні договорів, союзів, контрактів. У цей період варто утриматися від позовів щодо майнових питань.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку стануть щасливішими та розбагатіють днями.

Вас також можуть зацікавити новини: