Що чекає на Скорпіонів у серпні / depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав прогноз для Скорпіона на серпень 2023 року. Доля підготувала вам багато цікавого, проте і проблем уникнути не вдасться.

Кохання. З 1 по 10 серпня ви будете освоювати нові можливості в різних сферах життя. Успіх чекає на вас у тих напрямках, які дійсно вам цікаві. Ваш темперамент сприятливо вплине на події в особистому житті. У вас прокинеться честолюбство, незважаючи ні на що, ви будете боротися за свої цілі, тому ймовірні конфлікти. Не соромтеся звертатися за підтримкою до приятелів - вони будуть раді допомогти. Можливе зав'язування нових, дуже важливих, перспективних контактів.

Сім'я. Батьки можуть завдати вам безліч клопоту. Якщо ви планували переїзд, то зараз він пройде не дуже гладко. Тому за необхідності вирішувати житлові питання саме в місяць Лева постарайтеся перенести їх на початок серпня, коли тригон Сонця до Урана полегшить ваші турботи. Молодше покоління буде зайняте пошуком себе. Виконувати літні шкільні завдання зараз у голову їм точно не прийде. Побутова необлаштованість може спонукати вашого чоловіка до кардинальних дій, але, щоб вони принесли потрібний результат, необхідно його підтримати і надихнути.

Відео дня

Здоров'я. Складнощі із самопочуттям можуть виникати через внутрішню напруженість і невміння грамотно розподілити фізичні навантаження. Трудоголізм або зайве завзяття у спорті може спричинити в період з 4 до 13 серпня загальну перевтому або проблеми з хребтом. З 14 до 18 серпня ви зможете ефективно відновити свої сили.

Робота і гроші. Ваші старання допоможуть досягти бажаного. Однак вам може нашкодити надмірна різкість і прямолінійність, особливо 16 і 20-21 серпня. Для звільнення за власним бажанням з одночасним працевлаштуванням краще підійде липень. З 1 по 15 серпня несподівані події можуть стати причиною службового зросту. Загроза незапланованого звільнення виникне з середини серпня. Це цілком може виявитися на краще, оскільки ви вже майже на порозі важливих змін у професійній сфері. Вплив і аспекти Венери, що проходить знаком Діви, принесуть у ваше життя удачу і дружелюбність, допоможуть у виконанні бажань і в спілкуванні з людьми. Під впливом Сонця в знаку Лева ви замислитеся про головні цілі в житті.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку зустрінуть кохання та кардинально змінять життя вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: