Таро-гороскоп для Стрільця на серпень / фото depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН розповів, що чекає на Стрільців у серпні. За його словами, їм варто проявляти великодушність та ніжність, а от від меркатильного ставлення до людей краще позбутися.

Кохання. На початку місяця Стрільцям у стосунках захочеться більше романтики і пристрасті. У гармонійних парах свобода в бажаннях, нестримність фантазій, активність в інтимній сфері нагадають про часи медового місяця. Якщо у стосунках щось не складається, спробуйте змінити свою поведінку і позбутися примхливості, бажання панувати, прискіпливості. Проявляйте великодушність і ніжність, радійте кожній дрібниці. І пам'ятайте, що меркантильне ставлення до почуттів не може привести до щирого взаємного кохання.

Сім'я. Тема фінансів буде актуальною. Це спровокує холод у стосунках між вами та партнером. Він може розраховувати на підтримку родичів. Також йому необхідно чітко виконувати вказівки керівництва, дотримуватися трудової дисципліни. Дітки вимагатимуть від батьків більше любові та розуміння. Шукайте шляхи примирення і способи достукатися до їхніх душ і сердець. Ваша допомога знадобиться батькам.

Відео дня

Здоров'я. Творча активність і конструктивна фізична енергія свідчитимуть про те, що все у вашому житті гармонійно. Якщо вам бракує оптимізму і радісного ставлення до всього, знайдіть заняття до душі. У цей зодіакальний місяць можна провести профілактичні заходи з тазостегновими суглобами, почистити печінку.

Робота і гроші. Може зрости напруга через нездорову конкуренцію. Розглядайте конкурентів як підказку збоку про те, що б ви могли поліпшити у своїй роботі. Придумуйте несподівані маркетингові ходи або бонусні програми. Удача чекає на тих, хто має стосунок до творчості, юриспруденції. Юпітер у Раку допоможе в досягненні поставлених цілей. Сонце у Леві дасть змогу проявити широту вашої душі. Венера, переходячи з Діви в знак Терезів, сприяє успішному кар'єрному просуванню.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку стануть щасливішими та розбагатіють днями.

Вас також можуть зацікавити новини: