Гороскоп на 5 липня по картах Таро / фото ru.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на 5 липня для всіх знаків Зодіаку. Що в цей день карти Таро обіцяють саме вам - читайте далі.

Овен 

Овни можуть стати жертвою обману. Швидше за все, на вас захочуть нажитися шахраї. Тому вам не варто вестися на різного роду пропозиції, пов'язані з грошима.

Відео дня

Телець

Тельці можуть закрутити бурхливий роман з колегою. Придивіться до свого оточення. Можливо, цю людину ви не помічали, але завтра вона відкриється для вас з іншого боку.

Близнюки 

У вас з'являться нові можливості для поліпшення рівня життя. Ви можете отримати підвищення зарплати, а також пропозицію, пов'язану з кар'єрним зростом. Не пропустіть свій шанс.

Рак

У вашому житті є людина, довіру якої ви могли втратити. Однак 5 липня - найсприятливіший день, щоб налагодити зв'язки і вирішити старі конфлікти. Будьте більш доброзичливими.

Лев 

У середу Левам варто чекати на сюрпризи. Ваша друга половинка захоче порадувати вас. Не забувайте не тільки брати, а й віддавати. Проявіть свою любов і турботу.

Діва

Завтра Всесвіт позбавить Дів того, що для них дуже дорого. Швидше за все, представники цього зодіакального сузір'я не цінували те, що мали. Тому прийшов час усвідомити цінність всього, але тільки через втрату.

Терези

Терезам доведеться вирішувати робочі питання весь день. Середа буде максимально насиченою для вас, не буде ні хвилинки, щоб присісти. Візьміть себе в руки і зробіть те, що повинні.

Скорпіон 

У цей день Скорпіони можуть зважитися на якийсь вчинок, який раніше викликав у них тільки ступор і страх. Можливо, він буде пов'язаний з екстримом. У будь-якому випадку доза адреналіну вам забезпечена.

Стрілець 

Присвятіть цей день своїй родині. Сходіть на пікнік або погуляйте в парку. Проведіть весело час і подаруйте одне одному трохи своєї енергії. Цей день вам запам'ятається надовго.

Козоріг 

Ось і прийшло свято на вулицю Козерогів. Сміливо беріться за всі справи, бо на вас чекає приголомшливий успіх. Зірки кажуть, що ваше життя заграє новими фарбами.

Водолій

Водоліям варто уважно дивитися під ноги, адже завтра ви можете знайти велику суму грошей. Однак астрологи попереджають, що не варто відразу все витрачати. Відкладіть щось на потім.

Риби

А ось у Риб може виникнути фінансова нестабільність. Вам варто подумати про те, щоб знайти ще одне джерело доходу. В іншому випадку ви ризикуєте залишитися взагалі без грошей.

Вас також можуть зацікавити новини: