Левам варто уважно прислухатися до своїх емоцій / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 22 липня, Тельці переконаються в тому, що не все в цьому світі залежить лише від їх бажання. А Терези повірять у диво, на них чекає неземне щастя. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

У цей день Овни будуть злитися. Вони дізнаються неприємну правду про близьких людей, можливо, це сильно похитне вашу віру в існування по-справжньому чесної дружби. Однак не поспішайте з висновками.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям містичні події. Ви можете сильно злякатися або здивуватися, деякі події будуть вельми несподіваними. Поставтесь до того, що трапилося спокійно, не варто влаштовувати драму.

Відео дня

Близнюки

У суботу Близнюкам потрібно терміново задуматися про своє відношення до людей. Ви можете сильно ображати друзів або близьких своїми словами. Почніть поважати почуття інших людей.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам несподівані витрати. Можливо, вам доведеться купити щось коштовне. Не шкодуйте грошей на те, що дійсно необхідно, це не сильно вдарить по гаманцю.

Лев

Левам варто уважно прислухатися до своїх емоцій. Ви розумієте, що чимось незадоволені, але не можете в цьому зізнатися. Не варто пригнічувати почуття, боріться з джерелом роздратування.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам романтичні пригоди. Ви будете радіти і веселитися у компанії приємної людини. Однак не поспішайте переводити відносини на серйозний рівень, насолоджуйтеся романом і не вимагайте від партнера занадто багато.

Терези

На Терезів чекає день неземного щастя. Ви легко впораєтеся з усіма завданнями, а ввечері зможете розслабитися. Мрійте і будуйте плани, у вас все вийде.

Скорпіон

Скорпіонам не варто брати на себе відповідальність за інших людей. Займайтеся тільки своїми справами і не намагайтеся допомогти всім оточуючим. Вашу турботу ніхто не оцінить.

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям залишатися вдома. Відмовтеся від поїздок і подорожей. За межами будинку на вас чекатимуть неприємності.

Козоріг

У суботу Козерогам можна себе побалувати. Візьміть вихідний, замовте собі улюблену страву і насолоджуйтеся цікавим фільмом. Це допоможе вам забути про все погане.

Водолій

Водоліям варто загострити увагу на стосунках зі своєю другою половинкою. Якщо ви готові до чогось серйозного, дійте. Удача буде на вашому боці, не бійтеся.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам неприємності. Ви ризикуєте сильно постраждати через свою доброту. Не поспішайте вірити всім на слово, деякі люди спробують вас обдурити.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що новий тиждень принесе ейфорію двом знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: