Овнам варто взяти паузу і залягти на дно / Фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп на 2 серпня для всіх знаків Зодіаку. Тельцям неймовірно пощастить, а Терезам доведеться розплачуватися за гріхи. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Овнам варто взяти паузу і залягти на дно. Відмовтеся від важливих зустрічей і займіться пошуком внутрішнього балансу. Ви ризикуєте сильно "розхитатися" і втратити рівновагу, а це призведе до серйозних помилок.

Телець

Тельців поцілує удача. Карти Таро обіцяють представникам цього знака Зодіаку успіх в усіх справах. Ви здатні звернути гори, важливо лише почати діяти.

Відео дня

Близнюки

У середу Близнюкам варто відправитися на пошуки пригод. Не засиджуйтеся вдома, запросіть друзів на прогулянку. Це допоможе вам струсити з себе весь негатив.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам виконання мрії. Ви будете радіти і насолоджуватися життя. Залиште всі проблеми в минулому, вони більше вас не потривожать.

Лев

Левам варто з обережністю поставитися до витрат. Ви ризикуєте втратити гроші через хитрий обман. Не варто вірити людям, які будуть вам пропонувати якісь дивні послуги або сумнівні товари.

Діва

Дівам варто стримувати емоції і не наговорити зайвого. Вам варто обмірковувати кожне слово. Якщо ж ви дозволите собі бути занадто відвертими, все закінчиться сваркою.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам "судний" день. Вам доведеться розплачуватися за гріхи і виправляти свої помилки. Якщо ж ви не робили нічого поганого, день буде максимально спокійним.

Скорпіон

Скорпіони будуть радіти, вони зустрінуться з людьми, які багато для них значать. Влаштуйте теплі посиденьки і не шкодуйте часу на приємні розмови. Такі бесіди наповнюють серце любов'ю і силами.

Стрілець

Стрільцям карти Таро обіцяють щедрі подарунки. Можливо, вам випишуть премію. Також ви можете отримати дуже приємний сюрприз від своєї другої половинки.

Козоріг

Козероги зуміють проявити усі свої найкращі якості. Не відмовляйте людям у допомозі, особливо якщо вони просять про неї саме вас. Одного разу всі ваші старання окупляться і принесуть дуже гарні плоди.

Водолій

Карти Таро радять Водоліям навчитися розставляти межі. Хтось намагається користуватися тим, що ви не вмієте говорити "ні". Тому вам варто поставити нахабу на місце.

Риби

Риби отримають шанс поліпшити своє життя. Розділіть успіх зі своєю другою половинкою. Якщо ж у вас немає пари - не сумуйте і влаштуйте вечірку з друзями.

Вас також можуть зацікавити новини: