Козерогам варто задуматися про те, чи подобається їм їхнє життя / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 12 травня, Тельці зможуть змінити своє життя. А Водолії ризикують впасти на саме дно через пастку, в яку їх заманили. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам варто терміново взяти паузу. Ви занадто прискорилися і можете сильно помилитися через поспіх. Уважно все обміркуйте, постарайтеся не зробити помилку.

Телець

Тельці можуть радіти. На представників цього знака Зодіаку чекає можливість змінити своє життя. Доля готує для вас рідкісний шанс, ви зумієте позбутися від вантажу минулого.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам карти Таро обіцяють неприємності. Ви ризикуєте сильно постраждати через те, що хтось розкриє вашу таємницю. Це трапиться не просто так, ви вже давно ходили по краю.

Рак

На Раків чекає спонтанна покупка. У цей день ви можете здійснити свою мрію, що принесе вам багато радості. Постарайтеся не витратити всі заощадження, залиште трохи грошей на потім.

Лев

На Левів чекає напружений день. Вас "завалять" роботою і дорученнями, це може зіпсувати ваш настрій. Постарайтеся не показувати, що ви втомилися.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам неприємності в особистому житті. Можливо, в цей день ви розлучитеся з коханою людиною. Відпустіть її без зайвих драм, ви ще зустрінете того, хто подарує вам щастя.

Терези

На Терезів чекає довгоочікуваний відпочинок. "Втечіть" з роботи і відкладіть всі справи, вам терміново потрібно провітрити думки. Не намагайтеся переконати себе, що ви не втомилися.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає випадкова знахідка. Ви можете сильно здивуватися тому, що доля для вас приготувала. Знайдена річ може відкрити вам очі на все, що відбувається.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям пригоди. Вам доведеться пережити весь спектр емоцій, від радості до смутку, від гніву до розчулення. Будьте готові до всього.

Козоріг

12 травня Козерогам варто задуматися про те, чи подобається їм їхнє життя. Цілком ймовірно, що ви не всім задоволені, але чомусь не наважуєтеся це змінити. Почніть діяти, інакше все тільки погіршиться.

Водолій

Водоліїв можуть серйозно "підставити" друзі. Не довіряйте людям важливі справи, краще все робіть самі, інакше опинитеся на самому дні. Деякі лише прикидаються друзями і чекають зручного моменту, щоб встромити вам ножа в спину. 

Риби

Карти Таро радять Рибам відмовитися від спроб довести свою правоту. Залишайтеся при своїй думці, але намагайтеся когось в цьому переконати. Часом варто промовчати, щоб уникнути сварок.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку отримають неймовірний подарунок від долі вже дуже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: