Карти Таро обіцяють Тельцям непростий день / фото ua.depositphotos.com

12 листопада принесе одним знакам Зодіаку серйозні випробування, а іншим - приємні емоції, вдалі можливості і масу радості. Кому пощастить, а кому варто готуватися до труднощів - читайте в гороскопі по картах Таро.

Овен

Овнам на 12 листопада випала карта "Туз мечів". Вона символізує битву і чесність. У цей день ви можете усвідомити те, про що раніше навіть не здогадувалися. Використовуйте нові знання з користю і тоді вам неймовірно пощастить.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям непростий день і страждання. 12 листопада на вас чекатимуть труднощі, проте в кінці дня ви зможете вирішити всі проблеми. Страждання зміняться радістю, доля компенсує всі негативні події чимось хорошим.

Відео дня

Близнюки

12 листопада Близнюкам доведеться усвідомити, що вони не завжди праві. Будьте чесні з собою, вчіться приймати помилки і поміняйте своє мислення.

Рак

На Раків чекає прекрасний день. 12 листопада можуть здійснитися ваші потаємні бажання. Карти радять не зациклюватися на минулому і почати будувати нові плани.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам можливість примножити свої заощадження. 12 листопада удача буде на вашому боці, не забувайте про мудрість і сміливо пожинайте плоди своїх старань.

Діва

Дівам варто побоюватися ворогів. У цей день вони можуть спробувати вас здолати. Але якщо Діви зуміють дати відсіч всім недоброзичливцям, то до вечора вони отримають приємний відпочинок.

Терези

12 листопада Терезам варто не втрачати пильність. Будьте уважні, не дозволяйте собі відволікатися на дрібниці і не ухиляйтеся від роботи. 

Скорпіон

Карти Таро пророкують Скорпіонам можливість взяти владу в свої руки. У цей день вам варто налагодити відносини з оточуючими, подружитися з начальством. 

Стрілець

Стрільцям випала дуже містична карта "Жриця". Вам варто знайти в собі приховані таланти, спробувати щось нове і навчитися слухати інтуїцію. Робота з підсвідомістю допоможе Стрільцям краще розуміти цей світ.

Козоріг

12 листопада Козерогам доведеться зіткнутися з гіркою правдою і зняти рожеві окуляри. Це допоможе вам усвідомити всі помилки, а тому не впадайте у відчай. 

Водолій

Водоліям пощастить у фінансових справах, також вони зможуть поліпшити своє здоров'я. Займіться спортом, проведіть час з користю, а ввечері дозвольте собі трохи відпочити.

Риб

12 листопада карти Таро радять Рибам не боятися змін. У цей день ви зможете круто поміняти своє життя, отримати масу приємних емоцій і провести час з друзями.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що тільки три знаки зодіаку зустрінуть свою долю вже цієї зими.

Вас також можуть зацікавити новини: