Ракам можна розважитися / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 2 липня, вітер змін увірветься в життя Тельців. А Близнюкам варто готуватися до поганих новин, на них чекає біль втрати. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овни ніби впадуть в дитинство. Вони будуть веселитися і забудуть про всі справи. Не позбавляйте себе рідкісного шансу на відпочинок, але не надто захоплюйтеся.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям багато різних подій. Вітер змін віднесе вас дуже далеко, можливо, вам запропонують переїзд в іншу країну. Не поспішайте відмовлятися, обміркуйте всі перспективи.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам не варто чекати від цього дня чогось гарного. Ви можете відчути сильний біль втрати. Можливо, вам доведеться відпустити людину, яка була для вас дуже хорошим другом.

Рак

2 липня Ракам можна розважитися і навіть трохи витратитися. Вирушайте на прогулянку і потіште себе чимось незвичайним. Крім цього, не шкодуйте грошей на подарунки.

Лев

На Левів чекає напружена робота над помилками. Хтось спробує вас сильно зачепити. Реагуйте на закиди без зайвих емоцій, покажіть, що ви готові вчитися і робити висновки.

Діва

Карти Таро радять Дівам ігнорувати всі спокуси. Не варто погоджуватися на пригоди, якщо ви розумієте, що це може погано закінчитися. Відмовтеся від ситуацій, в яких можете постраждати.

Терези

На Терезів чекає несподіваний дзвінок. Ви можете почути голос людини, яка давно пішла з вашого життя. Вислухайте її, не приривайте бесіду через свої образи.

Скорпіон

2 липня Скорпіони дізнаються, що за їхнью спиною хтось намагається плести інтриги. Проявіть силу характеру і не дозволяйте ворогам вам нашкодити. Будьте серйозними і не вірте у дурні виправдання.

Стрілець

У цей день на Стрільців чекає неймовірна радість. Ви зрозумієте, що правильно вчиняли. Насолоджуйтесь результатами своїх рішень і думайте про те, як будете діяти далі.

Козоріг

Козероги можуть отримати сюрприз. Можливо, друзі вирішать підняти ваш настрій таємною вечіркою. Будьте вдячні, що вас підтримують.

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям сварку з родичами. Хтось із близьких людей вирішив, що ви занадто зазналися. Якщо це правда, настав час спуститися на землю.

Риби

У цей день Риби можуть вимкнути телефон і скасувати всі зустрічі. Насолоджуйтесь спокоєм і не думайте про погане. Відпочинок піде вам на користь.

Нагадаємо, раніше стало відомо, які Знаки зодіаку - переможці по життю. Новий тиждень принесе їм чимало чудес

Вас також можуть зацікавити новини: