Гороскоп на 25 серпня по картах Таро / ru.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 25 серпня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що п'ятниця принесе саме вам.

Овен

У цей день на вас чекає велика удача. По роботі вам може надійти вигідна пропозиція, а особисте життя знайде нові фарби. Зірки обіцяють вам гроші, кохання і щастя.

Відео дня

Телець

У вас може виникнути ностальгія за минулими стосунками та моментами, пов'язаними з ними. Є ймовірність, що ви захочете повернутися до колишнього партнера.

Близнюки

Близнюки в цей день нарешті знайдуть гармонію. У вашому житті відбудеться якась подія, яка все розставить по своїх місцях. Настає період спокою.

Рак

Ви можете вляпатися в справжній скандал, якщо будете лізти на рожен. Астрологи радять вам триматися подалі від інтриганів і пліткарів. В іншому випадку чекайте біди.

Лев

У цю п'ятницю вам варто менше думати про гроші і більше про духовні цінності. У гонитві за великими фінансами ви втрачаєте себе і близьких людей, бо вони відходять у вас на другий план.

Діва

У цей день вам варто утримуватися від імпульсивних вчинків, бо потім ви можете про це пошкодувати. Зірки рекомендують вам більше думати головою, а не емоціями.

Терези

Вашим близьким може знадобитися ваша допомога. Не відмовляйте, якщо можете комусь полегшити життя. Пізніше і вам може знадобитися їхня підтримка.

Скорпіон

Завтра Скорпіонам варто докласти максимум зусиль для того, щоб домогтися поставлених цілей. У вас все вийде, якщо ви правильно розставите пріоритети і зробите все на вищому рівні.

Стрілець

У вас може виникнути відчуття, що ви перебуваєте в глухому куті. Якщо не можете вирішити якусь проблему, то зверніться за допомогою до фахівців. Не тримайте негативні емоції в собі.

Козоріг

У вашому житті завтра відбудеться якась яскрава подія, яка дасть вам зрозуміти, що життя може бути не тільки в білих або чорних кольорах. Ви нарешті зрозумієте, що можна жити набагато крутіше.

Водолій

На вас чекають великі зміни, пов'язані зі стосунками. Ви можете розлучитися з коханою людиною. Перший час це викличе у вас стрес і депресію, проте потім ви переродитеся і знайдете душевний спокій.

Риби

Ваша інтуїція буде на піку. Прислухайтеся до неї, бо вона підкаже, як правильно вчинити в тій чи іншій ситуації. Покладайтеся на неї, щоб не помилитися.

Вас також можуть зацікавити новини: