Гороскоп для Тельців 2022 в жовтні / depositphotos.com

Головна порада для земних Тельців на прийдешній місяць - знайти час для роботи і відпочинку, не змішуючи ці дві діяльності між собою. Враховуйте, що від ступеня вашої залученості в заробіток грошей залежить майбутнє. Що саме обіцяє гороскоп для Тельця 2022 - читайте далі в статті.

Раніше ми складали докладний гороскоп для Овна в жовтні 2022.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

Всесвіт почує ваші прохання і з самого початку місяця дасть вам безліч шляхів для професійної реалізації. Можливі форс-мажори, напружені ситуації і безліч справ - все це допоможе вам досягти успіху і заробити грошей. Особливо уважними варто бути в період з 5 по 10 жовтня - ви можете як злетіти по кар'єрних сходах, так і впасти з нинішньої висоти.

Відео дня

В кінці місяця буде можливість заручитися підтримкою колег - налагоджуйте з ними хороші взаємини, щоб в майбутньому це спрацювало вам в плюс. Бережіть сили і нерви, інакше до початку листопада втратите інтерес до своєї діяльності.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Для сімейних Тельців найважливішим аспектом місяця буде матеріальне благополуччя, думки про який витіснять необхідність приділяти час рідним. Намагайтеся переглянути свої пріоритети і все-таки знайти можливість побути з сім'єю, інакше навіть найміцніший шлюб зруйнується.

Самотні представники знака можуть почати спілкуватися з колишніми, а колишні почуття спалахнуть знову. Не піддавайтеся спокусі і дійте розумно - хоча, астрологи кажуть, що від швидкоплинного роману нічого поганого не трапиться. Проте, для серйозних стосунків краще розглянути когось іншого.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

У першій половині жовтня Тельці будуть випромінювати неймовірну енергетику - духовний і фізичний стан виявиться на висоті. Намагайтеся не витрачати сили даремно, інакше швидко втомитеся - направляйте енергетичні потоки в русло творчості і духовних практик.

Починаючи з другої декади місяця, можуть початися загострення хронічних захворювань - стежте за своїм організмом, щоб вчасно вилікувати недугу. До народної медицині астрологи не рекомендують вдаватися, розумніше звернутися до перевіреного лікаря. Також бережіть дихальні шляхи і зміцнюйте імунітет - зміна сезонів і різкі холоди можуть стати причиною ГРВІ.

Вас також можуть зацікавити новини: