Цього дня Терезів захопить бажання позбутися всього зайвого / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 14 вересня 2023 року для кожного знака Зодіаку. На Терезів чекає скандал, а Козерогам цей день принесе успіх. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Вираз "знайшла коса на камінь" найкраще відображає події цього дня. Домагаючись свого, ви натрапите на серйозну протидію - ваші інтереси йдуть всупереч із чужими. Доведеться довго боротися, перш ніж ви досягнете домовленості з опонентом, тож будьте готові відстоювати свої позиції.

Телець

Цього дня вас захопить бажання позбутися всього зайвого - зробити генеральне прибирання вдома, "перебрати" оточення, викинути з голови непотрібні думки. До речі, четвер підходить також для детокс-процедур і початку дієт.

Відео дня

Близнюки

Хоча до вихідних ще далеко, але вам вже потрібен відпочинок. Виїжджайте на природу, побудьте далеко від міської метушні, насолодіться свіжим повітрям і тишею. Але якщо можливості відійти від справ хоча б на один день немає, виберіться ввечері на прогулянку.

Рак

Цього дня ви налаштовані по-бойовому: критикувати, висловлювати претензії і робити зауваження ви захочете направо і наліво. Контролювати пориви буде важко, але це не означає, що не варто навіть намагатися. Будьте стриманішими і добрішими до оточуючих!

Лев

Якщо ви впораєтеся з усіма справами, які зваляться на вас сьогодні - знайте, жодними труднощами вас більше не налякати, і неможливого для вас майже не існує! Можете навіть пишатися собою, ви на це заслужили. А якщо якісь питання залишаться невирішеними, не засмучуйтеся, ви й так "розгребли" стільки, що іншим і втрьох не під силу.

Діва

Сьогодні вам доведеться, хочете ви цього чи ні, рахуватися з інтересами інших. Усі спроби піти напролом зустрінуть запеклий опір. Не витрачайте сили на безглузду боротьбу, все одно програєте, краще пошукайте компроміс.

Терези

Чарівні й усміхнені Терези ризикують сьогодні опинитися в центрі скандалу, причиною якого стануть ревнощі. Вашу доброзичливість до оточення може бути неправильно витлумачено, і на з'ясування непорозуміння доведеться витратити чимало часу.

Скорпіон

Не бійтеся нагадати людям про обов'язки, якщо спроби ухилитися від їх виконання гальмують вас на шляху до мети. Ігноруйте невдоволення, але жорстко ставте на місце, коли вам грубіянять у відповідь. Якщо ви дійсно маєте право від них щось вимагати, домагайтеся свого!

Стрілець

Сьогодні станеться якась неприємна подія, але зірки не радять сприймати це занадто близько до серця. Наслідки того, що трапилося, для вас не настільки серйозні, і явно не варті переживань.

 Козоріг

Те, що не виходило ще вчора, сьогодні обов'язково вийде. Зірки дають вам зелене світло у всіх справах, якої б сфери життя вони не стосувалися. Головне, не йти "по головах", не обмежувати чужі інтереси і не намагатися когось обдурити, переслідуючи корисливі цілі.

Водолій

Досить складний і небезпечний день, коли підступ здатний ховатися навіть там, де його за визначенням бути не може. Будьте уважні, перевіряйте документи, перш ніж їх підписувати, вчіться читати "між рядків" і не поспішайте погоджуватися на вигідні, як вам здається, пропозиції. Виправити помилку, зроблену сьогодні, вдасться дуже нескоро, а, можливо, такого шансу не випаде зовсім.

Риби

Покладіться на інтуїцію і почуття гумору. Ці якості допоможуть вам уникнути помилок, не дати себе обдурити, а конфлікт, що назріває, обернути на жарт. Навіть якщо ви зіткнетеся із сильним негативом і не зможете погасити сварку в зародку, слова, сказані опонентом, не особливо вас зачеплять, якщо ви зможете посміятися над ситуацією.

Вас також можуть зацікавити новини: