Все про сумісність Терезів з іншими знаками / фото ua.depositphotos.com

Представники знака Зодіаку Терези мають суперечливий і двоїстий характер. В цілому це доброзичливі люди з легким характером. Вони схильні до частих змін настрою. Іноді виглядають похмуро і відлюдно, говорять з небажанням. Але частіше Терезів можна побачити усміхненими. Свій позитив вони передають іншим. Терезам важко робити вибір, вони нерішучі і не люблять відповідальність. Терези розумні і талановиті, але дуже наївні. Вони звикли бачити краще в людях і через це їм іноді розбивають серце. Їм властива ледачість, але в улюблені заняття вони занурюються з головою. Людина знака Терези оптиміст, не конфліктна, не любить скандали, вона любить мирити друзів, які посварилися. Така людина хоче подобатися іншим і іноді поводиться нещиро, щоб догодити оточуючим. Багато Терезів не мають почуття гумору і не розуміють жарти.

Любовна сумісність Терезів

У любовних відносинах ваги показують себе як романтичні і чуттєві натури. Вони люблять компліменти, красиві слова і любовні серенади. Наївні Терези часто ідеалізують свою половинку, не помічають недоліків, що призводить до проблем у відносинах. Вони не звикли боротися за свою любов. При виникненні труднощів і непорозуміння воліють відступити. Жінка-Терези вибирає романтичних і ніжних чоловіків. Вона ненавидить хіть і грубість. Чоловіки-Терези завжди виглядають прекрасно і мають бездоганні манери. Серед них багато ловеласів і руйнівників жіночих сердець.

Найвища любовна Сумісність у Терезів зі Стрільцями, Водоліями, Левами, Близнюками. Пару Терези-Стрілець чекає дуже красивий і міцний роман. Їх об'єднує легке ставлення до життя велелюбність. Хорошим вибором для шлюбу Терезів є Близнюки. Їх сімейне життя буде цікавим і повним взаєморозуміння, без гнітючої рутини.

Відео дня

Читайте такожАстрологи розповіли, які знаки Зодіаку не підходять один одному

Відносини Терезів і Водолія схожі на дружбу – вони поважають і підтримують один одного, можуть базікати годинами і вміють повеселитися. Характери Лева і Терезів добре врівноважуються. Вони будуть любити один одного до самої старості.

Найнижча сумісність у Терезів з Козерогом, Рибами, Раком. Козеріг для Терезів занадто холодний, практичний і приземлений. У них дуже мало спільного. Рак і Риби ранимі, вони шукають турботи і захисту у відносинах, чого легковажні Терези дати не можуть.

Дружба Терезів

Дружити з Терезами легко і приємно. Це доброзичливі і оптимістичні люди. Терези ніколи не зрадять, не кинуть у важку хвилину. Це дуже альтруїстичний знак зодіаку. Вони не дозволять друзям відчувати нужду і негаразди. Терези не образливі і не злопам'ятні. Ображатися на них теж важко. Навіть коли у них бувають приливи поганого настрою, вони швидко повертаються в норму. Вони люблять розваги, подорожі, спільний активний відпочинок.

Терези люблять активний відпочинок / фото ua.depositphotos.com

Терези зможуть витягнути з дому навіть самого завзятого домосіда і розговорити будь-якого мовчуна. Висока сумісність в дружбі у Терезів з Близнюками, Левами, Терезами, Стрільцями, Козерогами, Водоліями.

Терези - робота, кар'єра, бізнес

Терези - дуже комунікабельні люди. Вони не втомлюються від спілкування, тому робота з людьми їм відмінно дається. Перешкодою для успішної кар'єри Терезів може стати лінь, до якої вони схильні. На роботі Терези спокійні і доброзичливі, мають хороші відносини з колегами і начальством, користуються репутацією усміхнених, надійних, трохи поверхневих людей. У них велике коло знайомств, вони залагоджують будь-які конфлікти, добре ведуть переговори.

Читайте такожОвни - сумісність з іншими знаками Зодіаку в коханні, дружбі і роботі

Люди цього знака не відрізняються завзятістю і працьовитістю, вони не люблять важку і виснажливу роботу. Терези вважають за краще виконати необхідний мінімум роботи і піти додому. Через невимогливість і відсутність завзяття вони не дуже хороші начальники, але працівники вони порядні. Погані організатори і автори ідей, але хороші виконавці.

Не варто чекати від Терезів чудес завзятості і працьовитості. Робота руками їм абсолютно не підходить. Терези полюблять інтелектуальну працю і роботу з людьми. Професії для Терезів:

  • юрист;
  • архітектор;
  • художник;
  • дипломат;
  • кадровик;
  • працівник освіти;
  • дизайнер;
  • бармен;
  • піар-менеджер;
  • психолог.

Ставлення Терезів до грошей досить адекватне. Вони не скупі і не марнотрати. Люблять робити подарунки близьким, але не на шкоду сімейному бюджету.