Характеристика знака Зодіаку Водолій / фото magiya.guru

Водолій – одинадцятий знак зодіакального кола. До нього належать люди, народжені в період з 21 січня до 18 лютого.

Стихія водолія – повітря, символ – людина, яка тримає в руках дві посудини: в одній – жива вода, в іншій – мертва. Керуючими планетами є Сатурн та Уран. Камені-талісмани: нефрит, аметист, обсидіан, яшма, змійовик, авантюрин і перли.

Це один із найскладніших та суперечливих знаків. Основні примітні риси характеру Водолія: винахідливість, незалежність, відданість і непередбачуваність.

Відео дня

Характеристика Водолія

Водолії – люди суперечностей, яскраві індивідуалісти, схильні до перепадів настрою. Представників цього знаку вирізняє яскравий темперамент, вони не виносять рутини та нудних обов'язків. Водолії волелюбні й незалежні.

Читайте такожКозеріг: повна характеристика знака ЗодіакуНезамінним другом і однодумцем Водолія роблять вміння зав'язувати потрібні зв'язки, а також оригінальні ідеї та погляд на світ.

Водолій любить експериментувати, виділятися, ризикувати та знаходити нове. Він завжди прагне нових пригод, не зосереджуючись на чомусь одному. З усіх знаків Водолія можна характеризувати як найбільш непередбачуваного.

Водночас народжені під знаком Водолія дуже вірні натури, хоча справжніх друзів у них не так уже й багато. Тривалі та серйозні відносини зазвичай Водолії підтримують недовго, оскільки прагнуть нових знайомств. Знайомства заводять швидко, з ними всім легко. При цьому коло довіри у них доволі вузьке, куди входять лише близькі.

Чоловік Водолій

Головні переваги чоловіків Водоліїв – гуманність, сила волі та лояльність. Вони від народження мають розвинену емпатію, а тому готові допомагати навіть малознайомим людям. При цьому Водоліїв не можна примусити змінити свої принципи. Їхня внутрішня сила особливо яскраво проявляється в критичних ситуаціях.

Риси характеру Водолія / фото goodfon.ru

Серед недоліків Водолія можна виділити підвищену збудливість, недалекоглядність і сарказм. Він сильно переживає навіть через незначні конфлікти. А ускладнюється це тим, що Водолій часто не в змозі оцінити труднощі та робить неправильні кроки на життєвому шляху.

Представниць протилежної статі Водолії приваблюють чарівністю, люб'язністю і красномовством. Спершу може здатися, що він проникливо цікавиться всім, що йому все знайоме, і що у нього є відповіді на всі запитання.

Жінка Водолій

Представниці жіночої статі, народжені під знаком Водолія, приваблюють своєю дивовижною легкістю у спілкуванні. Вона може підтримати будь-яку розмову й висловити точку зору про що завгодно. І це не дивно, адже представниця цього знаку дуже допитлива, а тому є джерелом найрізноманітнішої інформації.

Характер чоловіка і жінки Водолія / фото gorockop.ru

Цих жінок відрізняє витончена зовнішність і гострий розум. Креативні, рішучі та люблять іноді навіть шокувати публіку.

Жінка Водолій не піде протоптаною стежкою, вона знайде свою. Її життя постійно змінюється, оскільки вона знаходить нові захоплення, нові знайомства, любить подорожувати та отримувати яскраві емоції.

Представниці цього знака легкі на підйом і в будь-який час можуть зірватися з місця в пошуках нових пригод.

У коханні жінки Водолії дуже романтичні, доброзичливі, чуйні й щедрі. Вони сексуально розкуті й точно знають, чого хочуть від чоловіків. Водночас можуть здатися відвернутими через невгамовне прагнення залишатися незалежними.

Дитина Водолій

Діти, народжені під знаком Водолія, дуже енергійні, непередбачувані та товариські. Такого малюка можна побачити за доволі незвичайним заняттям і в дуже різних компаніях.

І однолітків, і дорослих дитина розуміє, як ніхто інший. Він немов проникає в їхні думки та відчуває їхні душі. У цієї дитини багата інтуїція.

Сумісність Водолія з іншими знаками Зодіаку / фото getbg.net

Діти Водолії – яскраво виражені індивідуалісти, бунтівники та анархісти.

У компанії інших дітей їх відрізняє гостре почуття справедливості, бажання захистити переможених й обов'язково зробити так, щоб усім було добре.

Сумісність з іншими знаками

Найкраща сумісність у Водоліїв зі знаками повітряної стихії: Близнюками та Терезами. Також вони добре сумісні зі Стрільцем і Овном.

Найгірша сумісність у Водолія з Тельцями та Скорпіонами, хоча союз з останнім може бути корисний для кар'єри, а з Тільцями – для емоційної підтримки.

З Рибами стосунки можуть дати йому перевагу у фінансовому плані. А ось для духовного розвитку буде плідним партнерство із Козерогом.

Вас можуть зацікавити інші новини астрології: