Блакитний повний місяць ощасливить Стрільців / фото ua.depositphotos.com

Вже сьогодні, в ніч з 30 на 31 серпня, в небі з'явиться блакитний місяць. Це буде останнєю літньою повнею, яка при цьому є ще й дуже рідкісною подією. Наступного разу блакитний супермісяць можна буде спостерігати лише за рік.

У день повні, а також протягом трьох діб після нього, життя двох знаків Зодіаку стане зовсім іншим. Вони отримають можливість знайти неймовірне щастя. Кому пощастить-читайте нижче. 

Стрілець

Блакитна повня ощасливить Стрільців, вони забудуть про всі проблеми. Ви будете літати над хмарами, всі складнощі і негаразди залишаться в минулому. Не бійтеся розправити крила, тепер вам нічого не загрожує!

Відео дня

Не відмовляйтеся від шансу знайти щастя усього свого життя. Ви зумієте домогтися всього, про що тільки побажаєте. І навіть не думайте слухати тих, хто спробує переконувати вас в іншому.

Риби

Риби будуть верещати від захвату. На вас чекають хороші новини, які будуть дуже несподіваними, але неймовірно приємними. Можливо, ви не одразу повірите своєму щастю.

Однак не сумнівайтеся, чорна смуга дійсно залишилася в минулому. Блакитна повня подарує вам дуже рідкісний шанс - ви зумієте спалити всі мости і позбутися від усього, що тягнуло на дно. Не бійтеся попрощатися з джерелами негативу, вирушайте на зустріч на щастя з найближчими і відданими людьми.

Нагадаємо, раніше стало відомо, які знаки Зодіаку наздожене бумеранг долі.

Вас також можуть зацікавити новини: