Травень залишить з порожнім гаманцем ці знаки Зодіаку / Колаж УНІАН

Астрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку з грошима в травні 2023 року буде справжня біда. Так, порожній гаманець стане проблемою Дів і Водоліїв. Детальніше читайте в нашому матеріалі. 

Діва

Представникам цього знака Зодіаку травень принесе непередбачені витрати, пов'язані зі здоров'ям їх або близьких людей. Наприклад, Діви можуть захворіти або навіть потрапити в лікарню, що спричинить потребу в покупці дорогих ліків. Ніяких серйозних проблем зі здоров'ям у них не буде, оскільки астрологи стверджують, що труднощі швидко вирішаться, але ось через них Діви залишаться з порожнім гаманцем. 

Деякі Діви можуть сильно витратитися на подарунок до якогось свята, тому на поточні витрати у них бюджету практично не залишиться. 

Відео дня

Водолій

Водоліям доведеться покривати якісь платіжки. Наприклад, вони можуть отримати штраф, або ж суд зобов'яже їх виплатити іншій людині якусь компенсацію. Або, наприклад, вони можуть пошкодити свій автомобіль, тому потрібно буде витратитися на його відновлення. 

Також можуть бути поломки якоїсь побутової техніки - її доведеться терміново здати в ремонт або оновити, що теж сильно вдарить по кишені. 

Зірки кажуть, що в травні Водолії будуть звертатися до своїх близьких людей з проханням позичити грошей.

Нагадаємо, травень принесе біду в будинок цих знаків Зодіаку.

Також УНІАН писав, що в травні у цих знаків Зодіаку почнеться "біла" смуга і вони будуть щасливі.

Вас також можуть зацікавити новини: