Названо невдах березня за знаком Зодіаку / фото pixabay

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким березень 2023 року обіцяє одні невдачі. Заздрісники будуть намагатися вставляти їм палиці в колеса, а рідні люди можуть піти на зраду.

Телець

Вам варто бути дуже обережними з фінансами, бо ви ризикуєте попастися на вудку шахраїв. Не підписуйте жодні документи без присутності юриста. Не виключено, що і ваша знайома людина попросить у вас гроші в борг, проте чи віддасть вона їх - велике питання.

Що стосується особистих стосунків, то тут теж все буде складно. Висока ймовірність, що ви розлучитеся зі своєю коханою людиною, через що будете страждати.

Відео дня

Діва

На вас чекає напружена обстановка на роботі. Вас можуть поставити в такі умови, що вам за фактом нікуди буде діватися. Ви зіткнетеся з труднощами, які виб'ють грунт з-під ваших ніг. Знатно понервувати вас змусить і стан вашого здоров'я. Лікарі можуть поставити вам нові діагнози, відкладати лікування на потім не варто.

Також є ризик, що вас зрадить рідна людина, якій ви дуже довіряли. Ваші секрети стануть надбанням громадськості.

Риби

Доля поставить вас перед вибором. Однак перш ніж зробити його, вам варто зважити всі "за" і "проти". Не рубайте з плеча, щоб не помилитися. В іншому випадку ви можете серйозно постраждати. Крім того, дотримуйтесь дистанції з токсичними людьми, бо заздрісники будуть намагатися зіпсувати вам життя.

У березні ви також можете дізнатися про зраду коханої людини. Дайте собі два тижні на переосмислення і прийняття, а потім беріться за свої справи.

Нагадаємо, березень ощасливить тільки два знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: