Фінансовий гороскоп на лютий / slovofraza.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які вже у лютому 2023 року втратять усі гроші. Їм доведеться дуже туго в цей період, є ризик, що вони влізуть в боргову яму.

Близнюки

Вам може надійти на перший погляд вигідна пропозиція. Однак не поспішайте погоджуватися, бо там може бути один дуже неприємний нюанс. Шахраї захочуть обвести вас навколо пальця, тому ви ризикуєте втратити велику суму грошей. Врятувати ситуацію може тільки ваша обачність і допомога кваліфікованих юристів. В іншому випадку ви залишитеся без гроша.

Рак

Якщо останнім часом ви брали кредити, то в лютому вам доведеться повністю їх погасити. Це говорить про те, що всі зароблені гроші ви віддасте на погашення кредиту, а на життя практично нічого не залишиться. Що робити? Астрологи не рекомендують вам брати новий кредит або позичати кошти, краще затягніть пасок тугіше і переживіть цей складний період.

Відео дня

Терези

А ось Терези можуть не втриматися і взяти кредит на якусь масштабну покупку. Однак перш ніж це робити, ви повинні бути впевненими в тому, що зможете вчасно його погасити. Якщо такої впевненості немає - краще не ризикувати. Інакше ви можете потрапити в боргову яму, з якої будете дуже довго і болісно вибиратися.

Нагадаємо, березень 2023 "озолотить" п'ять знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: