Березень 2023 "озолотить" п'ять знаків Зодіаку / slovofraza.com

Астрологи склали фінансовий гороскоп на березень 2023 року. Вони стверджують, що у Овнів, Близнюків, Терезів, Стрільців і Риб буде відмінна ситуація з доходами - буде стільки, скільки потрібно, і навіть більше!

Овен

Овни отримають відчутну надбавку до зарплати, яка дозволить покрити всі поточні побутові потреби. Представники даного знака Зодіаку навіть зможуть накопичити "подушку безпеки" - заощадження, які завжди будуть під рукою. 

Близнюки

Судячи з натальної карті Близнюків, останні 5 місяців вони перебували в грошовій ямі. У березні вони поступово почнуть виходити з цього несприятливого періоду. Сприяти цьому буде успішний розвиток особистої справи. 

Відео дня

Терези

Терезам вирішать допомогти. Березень каже, що у представників даного знака Зодіаку з'явиться меценат або дарувальник, який захоче допомогти Терезам вирішити фінансові неприємності. Грошей буде достатньо не просто для звичайних потреб, але і для того, щоб дозволити собі розкіш. 

Стрілець

Березень подарує Стрільцям можливість не переживати про те, що скільки коштує. Стрільці зможуть дозволити собі те, на що давно не наважувалися. Головне - не шкодувати грошей на себе, адже це не витрата, а інвестиція. Зірки попереджають Стрільців про те, що буде ризик витратити дохід не дуже правильно - варто стримувати себе, бачачи підозріло низькі ціни і спокусливі знижки.

Риби

Рибам в березні доля готує серйозні випробування, проте у фінансовому плані у них буде все добре. Вони зможуть порадувати себе приємними покупками, а також придбати щось для своєї другої половинки. 

Нагадаємо, друга половина лютого "озолотить" ці знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: