Грязнюлі за знаком Зодіаку / semraninyolu.blogspot.com

Астроексперти назвали три знаки Зодіаку, які не люблять прибиратися вдома, тому у них завжди "творчий хаос". Це ті люди, у яких завжди розкидані речі, немитий посуд в раковині і масивний шар пилу на меблях.

Скорпіон

Скорпіони можуть прибратися тільки перед приходом гостей, в інший час вони вважають за краще повний релакс. Вони люблять валятися в ліжку, дивитися телевізор, грати на приставці і ще купа всього, але тільки не прибирання. Цікаво, що у них в будинку завжди є робот-пилосос, посудомийна машина та інше, але вони навіть цим не користуються, бо їм просто лінь встати і включити техніку.

Козоріг

В основному це стосується жінок-Козерогів, бо у чоловіків насправді в будинку завжди чисто. Так ось, дами цього зодіакального сузір'я можуть лежати на ліжку і дивитися годинами на павутину. Поки вони відпочивають, їм на все все одно. Але тільки варто їм встати, як вони одразу ж змусять своїх близьких прибиратися. Зауважте, близьких, але не самі. Щоб Козеріг вирішив самостійно прибратися, має статися щось надприродне. Наприклад, несподіваний візит гостей.

Відео дня

Лев

Леви, як вони самі кажуть, обожнюють "творчий хаос". Але насправді рівень їхньої ліні настільки зашкалює, що вже зрозуміло, що їм просто не хочеться нічого робити. Вони краще підуть погуляють з друзями, сходять до когось в гості або відвідають салон краси. Для Левів дуже важливо, який вигляд мають вони самі, а не їхнє житло.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку незабаром знайдуть кохання.

Вас також можуть зацікавити новини: