Кому не пощастить в коханні / mag.sigmalive.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які вже цього місяця можуть розірвати стосунки зі своїми другими половинками. На кого чекають любовні невдачі і як з цим впоратися - читайте далі.

Скорпіон

Для Скорпіонів настає неоднозначний період. З одного боку посилиться ваша комунікабельність, а з іншого - ви можете перейти межу у стосунках зі своєю другою половинкою. Ймовірно, останнім часом всі образи ви тримали в собі, тому зовсім скоро захочете виплеснути негативні емоції. Пам'ятайте, що слово - не горобець, якщо вилетить - вже не зловите. Думайте що і як говорите.

Риби

У грудні Риби можуть зважитися на серйозний крок - розірвати стосунки, які вже давно не приносять ніякого задоволення. Ваше головне завдання - тактовно пояснити людині, чому ви вирішили піти. Не варто сваритися, бити посуд, з'ясовувати стосунки і поливати один одного брудом. Якщо вам складно самостійно ухвалити таке важливе рішення - зверніться за допомогою.

Відео дня

Діва

У вас також можуть виникнути проблеми у стосунках. Ви дуже педантична людина, яка вимагає відповідати ідеалу. Однак ви забуваєте, що ідеальних людей немає. Та й самі ви неідеальні. Тому або вчіться приймати партнера таким, яким він є, або розлучайтеся і живіть собі на втіху.

Нагадаємо, життя чотирьох знаків Зодіаку кардинально зміниться вже зараз.

Вас також можуть зацікавити новини: