Трьом знакам Зодіаку підвищать зарплату у серпні / depositphotos.com

Зірки триматимуть нас у напрузі в серпні, адже очікується відразу кілька потужних астрологічних явищ. Всі вони так чи інакше вплинуть на нас фінансово, особливо для цих трьох знаків Зодіаку.

Близнюки

Приготуйтеся, адже наближається справедливе визнання вашої праці та амбіцій. Керівництво у серпні готує для вас фінансові бонуси, або ж навіть значне підвищення зарплати.

Відео дня

Астрологи кажуть, що Близнюкам у серпні не завадить проявити трохи ініціативності та попросити собі підвищення зарплати, не чекаючи цього від керівників. Повірте, зірки допоможуть вам отримати позитивну відповідь на це прохання.

Лев

Знаємо, що ви вже й не очікуєте на справедливу оцінку своїм старання на роботі, але у серпні це може змінитися. Зірки пророкують вам покращення матеріального становища. Схоже, керівники все ж оцінять вашу працю грошима. За словами астрологів, Левам у серпні варто розраховувати на підвищення зарплати. Навчіться об’єктивно говорити про свій професіоналізм без зайвої скромності.

Рак

Для Раків серпень також стане "грошовим". Підвищення заробітної плати вже не за горами. Астрологи пророкують, що у серпні ви розкриєтеся для керівників зовсім з іншого ракурсу. Ваш професіоналізм помітять та винагородять. Важливо тільки проявитися та максимально розкрити свої сильні професійні риси.

Нагадаємо, що серпень стане для усіх знаків Зодіаку справді особливим, адже у перший його день очікується магічне явище - Осетрова повня, яку вважають другим супермісяцем із чотирьох поспіль. УНІАН розповідав, що Осетрова повня принесе кожному знаку Зодіаку. Детальніше про це - у матеріалі.

Вас також можуть зацікавити новини: