Хто може втратити роботу цього тижня / clarin.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, над якими нависла загроза в плані звільнення з роботи. Їм потрібно бути дуже уважними і доброзичливими з керівництвом, щоб уникнути негативних наслідків.

Овен

Овни могли раніше допустити серйозну помилку, яка може вартувати їм кар'єри. А все тому, що останнім часом вони розслабилися і насолоджувалися минулими успіхами. Якщо ви не хочете втратити роботу, вам максимально варто сконцентруватися на справах. Також було б не зайвим, якби ви відверто поговорили зі своїм начальством і визнали свою провину. Заперечувати свою провину цього разу не вийде.

Телець

Тельці можуть втратити нинішнє місце роботи через більш вигідну пропозицію. Але так вам може здатися тільки на перший погляд. Все ж краще перевірене старе, ніж невідоме нове. Якщо в цілому на нинішній роботі вас все влаштовує і ви бачите перспективи, астрологи не радять кидатися на новий "ласий шматочок". Добре подумайте перш, ніж приймати такі серйозні рішення.

Відео дня

Рак

Ракам могла набриднути їхня робота. Та й особисте життя у них вийшло на перший план. При цьому експерти стверджують, що рай в курені може бути тільки перший місяць, а потім вам захочеться їсти. Тому не варто нехтувати роботою, яка дозволяє вам комфортно жити. Намагайтеся шукати баланс і рухатися вперед.

Нагадаємо, трьом знакам Зодіаку дуже пощастить в особистому житті вже в жовтні.

Вас також можуть зацікавити новини: