Кому пощастить у коханні / фото abc.es

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким дуже пощастить на любовному терені вже в другий місяць осені. Вони випробують справжні почуття зі своєю другою половинкою.

Овен

У жовтні представники цього зодіакального сузір'я нарешті відкриють своє серце для нових почуттів. Пора вилазити зі свого панциру і вчитися заново довіряти людям. Ви можете зустріти людину, яка стане для вас цілим світом. З нею вам буде добре при будь-яких умовах і обставинах. Ви будете дуже щасливі, якщо зробите крок назустріч своїй долі.

Терези

В наступному місяці Терези можуть зважитися на шлюб зі своєю другою половинкою. Чоловікам варто продумати, якосвідчитися, щоб отримати беззаперечне "так". А жінкам варто бути більш м'якими по відношенню до своїх партнерів, щоб їм хотілося вас дивувати з кожним днем все більше і більше.

Відео дня

Водолій

На Водоліїв чекає серйозна розмова з другою половинкою. Ймовірно, ваша кохана людина чекає від вас якихось пропозицій і розвитку ваших стосунків. Якщо ви не готові до цього, то прямо про це скажіть. Буває і таке, що потрібно один раз розлучитися, щоб потім зійтися на все життя. Ймовірно, вам потрібна невелика пауза у стосунках, щоб розібратися в собі. Але вже до кінця жовтня ви зважитеся на серйозний крок, який вас ощасливить.

Нагадаємо, до яких жіночих і чоловічих імен липнуть гроші.

Вас також можуть зацікавити новини: