Їм варто бути дуже обережними / ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп на найближчі тижні і розповіли, що вже дуже скоро представники двох знаків Зодіаку ризикують втратити всі свої гроші. Удача повернеться до них" п'ятою точкою", чекати дива точно не варто. Кому готуватися до неприємностей - читайте нижче.

Лев

Карти Таро радять Левам почати економити. Вам терміново потрібно затягнути тугіше свій пасок, найближчим часом доведеться витрачати чимало грошей, а тому зараз краще відмовитися від спонтанних покупок. Часом потрібно подумати про "чорний день" і заздалегідь почати готувати заощадження.

Можливо, Левам доведеться платити за якісь гріхи. Не виключено, що удар по гаманцю буде дуже болісним. Тарологи вважають, що представникам цього знака Зодіаку варто максимально відповідально поставитися до подій найближчих тижнів.

Відео дня

Водолій

Водолії ризикують потрапити до хитрої пастки шахраїв. Карти Таро вказують на те, що представники цього знака Зодіаку занадто довірливі і добрі. Не поспішайте ділитися заощадженнями з малознайомими людьми, для початку оцініть усі факти та порадьтеся з близькими друзями.

Тарологи стверджують, що Водоліям також варто відмовитися від бажання дарувати людям щедрі подарунки. Деякі не оцінять ваші широкі жести, а ви залишитеся з порожнім гаманцем і розбитим серцем. Не варто випробовувати удачу, вона може відвернутися від вас у будь-який момент.

Нагадаємо, раніше стало відомо, які знаки Зодіаку казково розбагатіють вже дуже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: