Цибульська радить не зловживати алкоголем / фото ua.depositphotos.com

Повня 5 травня стане початком жахливого періоду. Про це попередила екстрасенс Рубіна Цибульська. Вона вважає, що в найближчі два тижні варто бути максимально обережними.

"У цей період дуже яскраво будуть виявлені ваші вороги, ваші недруги, ви їх будете бачити або занадто часто про них чути. Вони будуть намагатися вам шкодити, підживлюватися вашою енергією, використовувати вашу силу, копіювати вас і вашу долю", - попередила екстрасенс.

Цибульська радить не зловживати алкоголем, від шкідливих звичок краще відмовитися повністю. Також варто уважно стежити за своїм здоров'ям. Не дозволяйте ворогам скористатися вашою слабкістю.

Відео дня

"Будьте обережні за кермом або на дорозі. 5 травня - особливий день повного місяця, ще його можна назвати "Відьминою повнею". У цей період енергія небесного світила дуже сильна. І, на жаль, буде нести, в основному, негативний і руйнівний характер. І наслідки можуть ще проявлятися приблизно два тижні після наступаючого піку, 5 травня", - вважає Цибульська.

За словами екстрасенса, цей період варто використовувати для позбавлення від усього зайвого. Викиньте всі речі, які не приносять вам радість. 

"У цей час необхідно також пробачити всі накопичені образи... Важливо пробачити і себе, оскільки багато хто з нас схильні себе звинувачувати в чомусь... У цей період важливо обірвати зв'язок з людиною владною, від якої ви залежите, хто вас принижує, хто вас використовує і мучить. Це може бути рідна людина, чоловік, друг або начальник", - додала Цибульська.

Нагадаємо, раніше езотерики розповіли, що спадний Місяць принесе біду і відбере всі гроші у двох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: