Езотерики вважають, що у Близнюків почнеться непростий період / фото ua.depositphotos.com

Спадний Місяць (з 16 по 19 травня) може принести біду представникам двох знаків Зодіаку. Вони можуть втратити всі гроші, друзів і сильно сумувати. Кому варто чекати на біду - читайте нижче.

Близнюки

Езотерики вважають, що у Близнюків почнеться непростий період. Спадний Місяць відбере у представників цього знака Зодіаку чимало сил. Проблеми можуть навалитися на вас з усіх боків. 

Постарайтеся не влаштовувати суперечки на роботі. Також не варто конфліктувати з друзями і родичами. У цей період вам варто перетворитися в невидимку, інакше проблеми вас точно наздоженуть. Труднощі можливі ще й з грошима, постарайтеся економити. В іншому випадку Близнюки можуть залишитися з порожнім гаманцем.

Відео дня

Водолій

Водолії можуть сильно засмутитися. Спадний Місяць загрожує їм бідою і втратами. Не намагайтеся щось змінити. Удари долі можуть бути дуже сильними. Можливо, це станеться не просто так. Іноді доля підносить дуже болючі уроки, які змушують все переосмислити.

Представникам цього знака Зодіаку варто набратися сил. Не впадайте в істерику, незабаром все погане залишиться в минулому. Вам потрібно просто пережити цей період і прийняти всі втрати. Заручіться підтримкою і не бійтеся просити про допомогу.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найбільш нерішучі знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: