Венера в Скорпіоні принесе нещастя трьом знакам Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли, що з 23 жовтня Венера переходить в знак Зодіаку Скорпіон і пробуде там до 15 листопада. У цей період деяким знакам Зодіаку дуже не пощастить в особистому житті.

Лев

Леви можуть розлучитися зі своєю другою половинкою через розбіжності в принципово важливих питаннях. Ви звикли гнути свою лінію і домагатися бажаного будь-якими способами. Експерти кажуть, що з одного боку - це добре, а з іншого - ви ризикуєте посваритися з близькими людьми. Щоб уникнути фатальних наслідків, вам варто бути більш м'якими і лояльними, іноді піддаватися іншим.

Телець

Венера в Скорпіоні позбавить Тельців життєвої енергії, а це значить, що у них все буде буквально валитися з рук. Ви відчуєте занепад сил, що не дозволить вам вирішувати накопичені проблеми. Справитися з цим поодинці буде складно, тому вам рекомендується заручитися підтримкою близьких. Також у період з 23 жовтня по 15 листопада ви можете бути дуже жорстокими зі своїми партнерами, що призведе до розриву стосунків.

Відео дня

Терези

На вас також чекають труднощі на любовному терені і не тільки. Підвищена стомлюваність позначиться на ваших стосунках з оточуючими. Ви ризикуєте потрапити в скандал, який обернеться для вас дуже серйозними наслідками. Астрологи радять вам бути більш поступливими, більше відпочивати і не витрачати свою енергію на непотрібні конфлікти.

Нагадаємо, затемнення 25 жовтня може виявитися фатальним для цих знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: