Дівам краще присвятити цей день роботі / фото ua.depositphotos.com

У понеділок, 27 березня, Тна ерезів чекають спокуси, їм доведеться поборотися зі своїми гріхами. А Овнам дуже пощастить, доля щедро їх обдарує. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам можна розслабитися. У цей день вам нічого не загрожує. Мало того, доля готує для вас щедрий подарунок, ви будете приємно здивовані.

Телець

На Тельців чекає умиротворення. Ви будете у відмінній формі і зможете насолодитися тим, чого вам вже вдалося досягти. Час думати, чим ви займетеся далі.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам струс. Ви можете сильно посваритися з кращим другом, непорозуміння призведе до грандіозного скандалу. Постарайтеся не наговорити зайвого.

Рак

Раки можуть отримати хороші новини. Можливо, ви нарешті позбудетеся від вантажу відповідальності і відчуєте полегшення. Крім цього, Раки зможуть помиритися з людиною, яка була на вас ображена.

Лев

У понеділок Левам варто набратися терпіння. Не дозволяйте оточуючим впливати на ваше життя. Однак не варто зриватися, розставляйте межі ввічливо.

Діва

Дівам краще присвятити цей день роботі. Постарайтеся налагодити відносини з начальством, незабаром це вам дуже допоможе. Також Дівам потрібно не забути про те, що вони обіцяли.

Терези

27 березня Терезам варто задуматися про нове життя. Ви загрузли в пороках і ризикуєте сильно через це постраждати. Прийшов час все змінити, боріться із згубними звичками.

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам конфлікти. Ви будете злитися і можете випадково образити близьку людину. Вам варто зважитися на відверту розмову і чесно висловити свої претензії.

Стрілець

На Стрільців чекають нові зустрічі. Ви можете познайомитися з дуже цікавою людиною. Однак Стрільці можуть упустити цю можливість, якщо будуть зациклені тільки на собі.

Козоріг

Козероги зможуть допомогти своїм друзям. Не відмовляйтеся від цього, ви зможете зарядитися позитивними емоціями. Допомога друга стане ліками для вашого серця.

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям просування по кар'єрних сходах. Ви отримаєте шанс показати всім свої таланти. Не бійтеся себе проявити.

Риби

Рибам варто відмовитися від самотності. Проведіть цей день з друзями і постарайтеся розслабитися. Вам потрібно "перезавантажитися".

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які Знаки Зодіаку будуть нещасними вже наступного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: