Ракам випала карта везіння / фото ua.depositphotos.com

У середу, 30 листопада, на Терезів чекають сварки і неприємності, а ось Близнюкам варто очікувати великого прибутку. Гороскоп по картах Таро обіцяє приємні сюрпризи одразу декільком знакам Зодіаку. Кому пощастить, а кому чекати біди - читайте нижче. 

Овен

Овнам доведеться провести день в боротьбі за свої інтереси і принципи. Не здавайтеся і не погоджуйтеся з вимогами, якщо вони йдуть в розріз з вашими переконаннями.

Телець

30 листопада на Тельців чекає незвичайний день. Вам буде здаватися, що нарешті настав момент прозріння. Тому спробуйте детально аналізувати все, що відбувається навколо, і поставтеся до можливих проблем філософськи.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам грошовий дощ. Вам пощастить зірвати великий куш, отримати премію або зробити вигідну справу. Крім цього, Близнюки зможуть зробити всі свої важливі задачі без особливого клопоту.

Рак

Ракам випала карта везіння. 30 листопада у вас все вийде. Не витрачайте час даремно і проведіть з користю кожну хвилину. Карти Таро радять Ракам хапати удачу за хвіст і не зволікати з новими звершеннями.

Лев

На Левів чекає день, коли вони зможуть вийти з глухого кута. У їхньому житті починається біла смуга. Всі біди залишаться в минулому, карти Таро обіцяють Левам прекрасні події, які затьмарять всі неприємні спогади про проблеми.

Діва

30 дистопада Діви подивляться на світ зовсім інакше. Ви зможете оцінити все, що відбувається і зрозуміти, чи в правильному напрямку рухаєтеся. Будьте творцями і намагайтеся мислити ширше. 

Терези

Терезам варто бути обережніше. 30 листопада вони ризикують сильно посваритися з оточуючими, а тому їм потрібно проявити мудрість. Не йдіть на поводу у провокаторів і уникайте конфліктів. 

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам непростий день. Ви будете витати в світі ілюзій і можете сліпо повірити в будь-яку брехню. Не приймайте важливих рішень і почекайте, поки пелена обману спаде. 

Стрілець

30 листопада Стрільці можуть усвідомити свою величність. Ви можете надихати людей, допомагати їм і давати цінні поради. Однак не варто задирати ніс, доля може зіграти з вами злий жарт.

Козоріг

Козерогам можна присвятити цей день відпочинку і навіть веселій вечірці. Карти Таро обіцяють вам можливість провести час з друзями. Не втрачайте цей шанс.

Водолій

На Водоліїв чекає день, коли їм доведеться відчути всі злодіяння ворогів. Твердо стійте на своєму і боріться за правду. Карти Таро радять Водоліям бути впевненими і не сумніватися в своїх думках.

Риби

30 листопада Рибам пощастить. Ви зможете домогтися успіхів на роботі і навіть отримати визнання серед колег. Вечір варто провести в колі сім'ї.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які отримають шанс казково розбагатіти.

Вас також можуть зацікавити новини: