На Путіна працює армія шаманів / фото ua.depositphotos.com

На президента Росії Володимира Путіна працює ціла "армія" екстрасенсів і шаманів. Однак він сам не знає, чого хоче.

Про це в інтерв'ю Апострофу розповіла карпатська мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовскі.

Вона пояснила, що за Путіним стежать не лише українські, а й усі екстрасенси світу. Однак він робить все можливе, щоб його неможливо було простежити. Він створює навколо себе надпотужний енергетичний бар'єр, який екстрасенсам дуже важко перебити. На главу Кремля працює ціла армія екстрасенсів.

Відео дня

"Дійсно у нього є і надалі плани, і не тільки на Україну. Ця людина сама не знає, чого вона хоче. Розуміючи, що його дні пораховані, він намагається себе посилити різними шаманськими магічними ритуалами. Він намагається передбачити своє майбутнє, яке ніхто йому не може передбачити, тому що екстрасенсорика не є точною наукою – це не математика, що все можна обчислити від А до Я", – додала мольфарка.

Мочіовскі звернула увагу на те, що Путін дуже сподівається на нумерологію, і це видно за тими днями, в які він здійснює ті чи інші вчинки. Наприклад, з першого дня війни всі його вчинки практично пов'язані з цифрами 2 та 4.

"Він дуже стежить за такими речами, як нумерологія, як сонцестояння, як парад планет. Він все прораховує як з погляду математики та нумерології, так і з погляду шаманізму та окультної чорної магії як такої", - сказала Магдалена Мочіовскі.

Раніше мольфарка розказала, що Путіна лікують нетрадиційними методами, тому він досі живий, але це не надовго.

Вас також можуть зацікавити новини: