Нетрадиційні методи лікування Путіну призначають його шамани, до яких він їздить в Сибір / фото Kemlin.ru

Президент Російської Федерації Володимир Путін, оточення якого вже тривалий час веде підкилимну боротьбу за зміну влади у Кремлі, і чутки про хворобу якого постійно поширюються, не приховує, що користується нетрадиційними методами лікування.

Як розповіла мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовскі в інтерв'ю Апострофу, нетрадиційні методи лікування йому призначають його шамани, до яких він їздить в Сибір.

"Є дуже багато нетрадиційних методів, за допомогою яких можна підкріпити організм. І коли його батарейка вже сідає, він летить у Сибір, купається в крові оленів та ще багато іншого. Він підсилює себе і потім йде далі в бій. Але найголовніше, нам слід знати, що колись йому ці ресурси вже не будуть допомагати, тому що з кожним разом, коли він випробовує все більше і більше методів нетрадиційного лікування, вони вичерпують себе. Вони закінчуються. В результаті він просто, як свічка, згасне, тому що його час прийде", - зазначила експертка.

Відео дня

За її словами, Путін дійсно хворий. Це видно по ньому, по його енергетиці, по його вигляду.

"Він хворий на онкологію. Традиційними і нетрадиційними методами лікування зараз роблять все для того, щоб його витягти з того стану. В комі його немає, він ще ходить. Але те, що він пройшов хіміотерапію, це явно видно по всьому організму. Ми це бачимо як по енергетиці, так і по міміці. Більше того, метастази в організмі його поглинають", - впевнена мольфарка.

У шаманів дуже сильно практикується метод перебирання енергії за допомогою спеціальних зіллів, які варяться в спеціальний день, під час повного місяця. Туди входять різні інгредієнти. В тому числі, шкурка, яку скинула змія. Тобто це практично відьомське зілля, говорить Мочіовскі.

Деякі шаманські зілля, за її словами, містять отруйні гриби, оленячу сечу, перемелені роги оленя та багато нетрадиційних інгредієнтів.

"До певної мірі ці зілля дійсно помічні, але буває таке, що допомагає тільки сам ефект плацебо, коли людина вірить в те, що це може допомогти. Є спеціальні гриби, які ростуть тільки в Сибіру, є різний мох, який росте в Сибіру, і багато інших видів цілющих рослин, які допомагають. Але я ще раз кажу: ті речі допомагають тільки до певного часу", - зазначила вона.

На питання про те, скільки часу залишилося Путіну жити, мольфарка говорить, що не може цього передбачити, бо він захищений.

"Так як я передбачаю, це один термін, тобто до року часу він мав би померти. Чи переселять в нього якусь іншу душу, чи замінять його двійником, це вже буде наступним питанням. Ми одразу, якщо він і помре, про це не дізнаємося. Розумієте, в нього мінімум 10 двійників. Якщо він і помре, то царя-батюшку так раптово втрачати ніхто не захоче. Для народу на певний час підкинуть двійника. Я навіть не впевнена, що це буде до року часу, але те, що його приберуть - навіть не в тому плані, що він сам помре, а його приберуть - ви побачите, що так воно буде", - говорить Мочіовскі.

Путін хворий: що відомо

Раніше ряд експертів і ЗМІ з різних країн стверджували, що Володимир Путін хворий. Зокрема, російському президенту приписували різні види раку, а також шизофренію, деменцію і хворобу Паркінсона. В кінці травня з'явилася інформація, що главу Росії прооперували.

На початку червня колишній друг президента РФ і екс-банкір Сергій Пугачов говорив, що у Путіна може бути рак.

Президент України Володимир Зеленський підтверджував, що Путін дійсно хворий, але хвороба його дещо складніша ніж та, про яку поширюють інформацію.

Вас також можуть зацікавити новини: